Slávisté si drží palce! | SK Slavia Praha
Více

Slávisté si drží palce!

Hokejisté Slavie Praha budou patrony ligového zápasu s Hradcem Králové, který fotbalisté Slavie sehrají v neděli 3. dubna od 19:30 hodin v Synot Tip Areně v Edenu...

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Hokejisté Slavie Praha budou patrony ligového zápasu s Hradcem Králové, který fotbalisté Slavie sehrají v neděli 3. dubna od 19:30 hodin v Synot Tip Areně v Edenu.

Fotografování kampaně včetně natáčení rozhovorů probíhalo ve středu dopoledne na zimním stadionu v Edenu. Kapitán Petr Kadlec, útočník Michal Vondrka a brankář Miroslav Kopřiva ochotně pózovali fotografovi Vojtovi Heroutovi. Petr Kadlec roli kapitána rozhodně nezapřel a během focení své spoluhráče pořádně hecoval.

Přestože hokejisté měli za sebou dva náročné semifinálové duely v Třinci včetně noční několikahodinové cesty autobusem zpátky do Prahy, tak žádná únava na nich nebyla znát.

Hokejisté Slavie Praha v pátek a v sobotu uspěli v obou domácích duelech v O2 Areně. V pátek porazili Třinec 4:3 po prodloužení, v sobotu zvítězili 4:0.

Stav semifinálové série je 3:1 pro slávisty. 

Držíme hokejistům Slavie v bojích o finále palce!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články