Béčko prohrálo o branku v Pardubících, Slavia U19 porazila Plzeň | SK Slavia Praha
Více

Béčko prohrálo o branku v Pardubících, Slavia U19 porazila Plzeň

Béčko Slavie prohrálo v sobotu dopoledne o branku v Pardubících, domácí rozhodli o svém vítězství v druhém poločase po rohovém kopu...

Béčko Slavie prohrálo v sobotu dopoledne o branku v Pardubících, domácí rozhodli o svém vítězství v druhém poločase po rohovém kopu, kdy se hlavou prosadil na zadní tyči Tischler.

Slávisté tak na jaře podruhé stejným výsledkem o branku svému soupeři podlehli, v první jarním kole to bylo v Edenu s Pískem. V dalším kole přivítají doma Chomutov.

FK Pardubice - Slavia B 1:0 (0:0)

Branka: 51. Tischler

Slavia B: Hanuš - Kindel, Dembélé, Koubský, Palko - Mikula (84. Hájek), Kolařík (67. Kučera), V. Šimeček, Petrák, Gulajev (60. Cousens) - Zákostelský

 

Dorostenci zvítězili v Edenu nad Plzní 

Slavia U19 - Plzeň U19 1:0 (0:0)

Branka: 81. Jan Jílek

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články