V neděli se představí Slavia v Olomouci | SK Slavia Praha
Více

V neděli se představí Slavia v Olomouci

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Čtvrtým jarním soupeřem Slavie bude v neděli od 17 hodin Sigma Olomouc. Slávisté by i v tomto utkání určitě rádi udrželi jarní neporazitelnost.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – Čtvrtým jarním soupeřem Slavie bude v neděli od 17 hodin Sigma Olomouc. Slávisté by i v tomto utkání určitě rádi udrželi jarní neporazitelnost.

 

„Olomouc má za sebou prohru v Brně, určitě budou mít velkou motivaci proti nám ztrátu napravit,“ řekl našemu webu trenér Michal Petrouš. „Hrají útočný, běhavý fotbal, bude to další prověrka naší jarní formy. Věřím, že se Sigmě ve všech herních činnostech vyrovnáme a bude to i atraktivní zápas pro diváky,“ dodává slávistický kouč.

 

Trenér nemůže počítat s Riste Naumovem, který rehabilituje po operaci, bolestivě naražený krk má ze zápasu slávistické rezervy také Benjamin Vomáčka.

 

„Drobné šrámy z utkání s Teplicemi léčí Karol Kisel a Lukáš Jarolím,“ doplňuje výčet zdravotních problémů Michal Petrouš.

 

Utkání v Olomouci má velký náboj pro brankáře Martina Vaniaka, který v Olomouci bydlí a v Sigmě působil v letech 1991-1997 a 2001-2005. Je pravděpodobné, že se v neděli představí na Andrově stadionu v ligovém zápase naposledy.

 

„Na zápas se těším, ale to se dá řict o všech v kabině. V Olomouci je výborné hřiště, krásný stadion, slyšel jsem, že o utkání je velký divácký zájem,“ řekl zkušený gólman. „Bude výborná atmosféra, čeká nás těžký zápas. Olomouc je doma silná, což potrvdila letos v řadě zápasů,“ dodává Martin Vaniak.

 

Slávisté na jaře mají na svém kontě dvě výhry a jednu remízu. „Určitě bychom rádi udrželi jarní neporazitelnost a přivezli si body i z Olomouce,“ říká slávistický brankář za celou kabinu.

 

Na podzim v 7. kole Gambrinus ligy skončil vzájemný zápas 1:1, za Slavii skóroval Jaroslav Černý, za Olomouc Michal Hubník - oba už v týmech nepůsobí.

 

Nedělní utkání má výkop v 17 hodin, přímým přenosem ho vysílá televizní kanál Sport 2.

 

Přehled víkendových zápasů - béčko, dorost, žáci a fotbalistky najdete na SN

 

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články