Informace pro fanoušky cestující do Splitu | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky cestující do Splitu

Pro fanoušky cestující do Splitu máme připravené informace týkající se nedělního přátelského utkání v rámci oslav sta let založení Hajduku.

Pro fanoušky cestující do Splitu máme připravené informace týkající se nedělního přátelského utkání v rámci oslav sta let založení Hajduku.

 

Vstupenky pro naše fanoušky stojí 4 EURO nebo 30 KUN, je možné je zaplatit v jakékoliv z těchto měn. Vstupenky budou v prodeji před sektorem hostů – je to sektor A.

 

I když se jedná o přátelský zápas, u vchodu budou probíhat přísné kontroly. Na stadion se mohou přinést fotoaparáty a kamery.

 

Po zápase se bude konat slavnostní koncert na náměstí známém pod názvem Riva, Obala Kneza Domgoga. Náměstí je vzdálené deset minut chůze od stadionu.

 

V symbolický čas v 19:11 začne ohňostroj nad Splitem. Podle organizátorů na něj bude nejlepší výhled z kopce Marjan.

 

Slavia přiveze do Splitu historický pohár, který svěřenci Johnyho Maddena získali při prvním zápase s Hajdukem v roce 1913. Bude vystaven u hřiště. Mezi dárky nechybí soudek flekovského piva, protože Hajduk byl založen právě ve slavné pražské restauraci U Fleků.

 

Přejeme všem našim fanouškům šťastnou cestu a příjemné fotbalové zážitky z historického utkání.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články