Slavia prohrála o branku s U.D. Las Palmas | SK Slavia Praha
Více

Slavia prohrála o branku s U.D. Las Palmas

LAS PALMAS - Slavia prohrála přípravné utkání v Las Palmas s místním celkem druhé španělské ligy U.D. Jedinou branku Slavie vstřelil před přestávkou Jakub Hora, v druhém poločase domácí výsledek otočili.

LAS PALMAS - Slavia prohrála přípravné utkání v Las Palmas s místním celkem druhé španělské ligy U.D. Jedinou branku Slavie vstřelil před přestávkou Jakub Hora, v druhém poločase domácí výsledek otočili.

V prvním poločase mohli slávisté jít do vedení po akci kapitána Karola Kisela, slávistický záložník ale z deseti metrů těsně minul pravou tyč. Hlavičku Jakuba Hory po centru Koreše chytil domácí brankář Barbossa.

Dvě minuty před přestávkou se dostal za obranu Las Palmas Milutinovič, jeho střelu vyrazil brankář k Jakubovi Horovi, který ho poslal do sítě.

Ve druhém poločase se už do sítě trefovali jenom domácí hráči, kteří dvěma brankami otočili skóre.

"Po přestávce, kdy jsme sestavu prostřídali, ztratila naše hra kvalitu zejména v obranné fázi. Mrzí mě neproměněné šance v prvním poločase a oba inkasované góly v tom druhém," řekl našemu webu trenér Michal Petrouš. "Bylo to poslední utkání, kdy jsme sestavu tak prostřídali, proti Hajduku a Slovanu už dostane prostor základní jedenáctka," dodal slávistický kouč.

 

U.D. Las Palmas - Slavia 2:1 (0:1)

Branky: 58. Javi Guerrero, 80. Samuel - 43. Hora

Slavia 1. poločas: Zlámal - Dostál, Vomáčka, Čelůstka, Trubila - Koreš, L. Jarolím, Kisel, Milutinovič, - Zákostelský, Hora

2. poločas: Hanuš - Dostál, Koubský, Hubáček, Mareš - Vlček, Kisel, Vyhnal, Hora (55. Hurka) - Gulajev, Mikula.

 

 Fotografie z Las Palmas najdete na oficiálním facebooku Slavie zde

 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články