Slávisté odlétají na Kanárské ostrovy | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odlétají na Kanárské ostrovy

V pátek v noci odlétají fotbalisté Slavie na soustředění na Kanárské ostrovy. Ve výpravě chybí kvůli zdravotním problémům jen tři fotbalisté.

V pátek v noci odlétají fotbalisté Slavie na soustředění na Kanárské ostrovy. Ve výpravě chybí kvůli zdravotním problémům jen tři fotbalisté.

 

„Soustředění maximálně využijeme pro tréninky na přírodní trávě, kromě tří hráčů, kteří budou rehabilitovat v Praze, odletí všichni,“ řekl našemu webu trenér Michal Petrouš.

 

„Zaměříme se na konkrétní herní situace, standardky a další činnosti,“ dodává slávistický kouč.

 

V Praze zůstanou rekonvalescenti Bassirou Dembélé, Josef Kaufman a Riste Naumov. Na soustředění neletí také Milan Černý, který se vrátil z Rostova, ale čeká ho sraz reprezentační jedenadvacítky.

 

Slávisté sehrají během soustředění dvě přípravná utkání s místními celky, se kterými měří na Kanárských ostrovech síly pravidelně. Přesné termíny a místa budou potvrzena během víkendu přímo na místě.

 

První ostrou generálkou bude pro slávisty zápas ve Splitu, který sehrají 13. února v rámci oslav stého výročí založení Hajduku. Tréninkový program soustředění budem upraven i vzhledem k tomuto utkání.

 

Slavia se na Kanárských ostrovech připravovala už během loňské sezony.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články