Béčko vyhrálo nad Roudnicí | SK Slavia Praha
Více

Béčko vyhrálo nad Roudnicí

Béčku Slavie se v přípravě výsledkově vydařilo i poslední utkání před startem ČFL - na Strahově porazili svěřenci Pavla Řeháka o tři branky také Roudnici nad Labem. Start ČFL je čeká o víkendu v Písku.

Béčku Slavie se v přípravě výsledkově vydařilo i poslední utkání před startem ČFL - na Strahově porazili svěřenci Pavla Řeháka o tři branky také Roudnici nad Labem. Start ČFL je čeká o víkendu v Písku - hraje se v sobotu s výkopem v 10:15.

Slavia B - Roudnice nad Labem 3:0 (2:0)

Branky: 1. Al Hassan, 29. Kolařík, 85. Zieris

Slavia B: Pokorný (60. Malina) - Procházka, Tománek (60. Neuberg), Mikula (60. Zieris), Mravec - Hurka (60. Galus), Kolařík (60. Klimeš), Grohol, Hájek (60. Duranski), Kučera (60. Pázler) - Al Hassan (60. Vyhnal)

 

 

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články