Slávisté budou reprezentovat | SK Slavia Praha
Více

Slávisté budou reprezentovat

Milan Černý je v nominaci české reprezentace na přípravný zápas s Lotyšskem. První zápas národního mužstva v novém soutěžním ročníku se hraje v Liberci ve středu 11. srpna.

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Milan Černý je v nominaci české reprezentace na přípravný zápas s Lotyšskem. První zápas národního mužstva v novém soutěžním ročníku se hraje v Liberci ve středu 11. srpna. Výkop je ve 20:15 hodin.

 

Milan Černý byl také účastníkem předchozího přípravného turnaje, který se hrál koncem května v USA. V utkání poti Turecku si slávistický záložník odbyl v národním mužstvu premiéru a navíc dal také gól.

 

Duel s Lotyšskem je generálkou na zářijovou kvalifikaci. Český tým začíná boje o účast na mistrovství Evropy v úterý 7. září, kdy se v Olomouci střetne s Litvou.

 

Na reprezentační sraz odjede také Ondřej Čelůstka. Toho povolal trenér reprezentace do 21 let Jakub Dovalil na další kvalifikační duel ME 2011. České mladíky čeká San Marino. Utkání se hraje ve středu 11. srpna v Praze na Julisce. Do jedenadvacítky byl také poprvé povolán brankář Roman Valeš.

Pozvánku do reprezentační U21 Makedonie dostal také záložník naší rezervy Filip Duranski, Makedonci změří síly se stejně starými Slovinci.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články