Přihlašování na turnaj skončilo! | SK Slavia Praha
Více

Přihlašování na turnaj skončilo!

Soupiska týmů byla uzavřena!

PRAHA – V sobotu 3. července se na hřišti s umělou trávou v Edenu bude konat fotbalový turnaj pro fanoušky Slavie. Akci pro všechny příznivce fotbalu a červenobílých barev pořádá SK Slavia Praha. Žádáme fanoušky, aby své přihlášky na turnaj už neposílali!!! Kapacita soutěžících týmů už byla překročena. Turnaje se může zúčastnit pouze šestnáct týmů. Rozhoduje pořadí, ve kterém se jednotlivé týmy přihlásily.

Pravidla

Turnaj je určen pro 16 družstev, která budou rozdělena do čtyř skupin po čtyřech týmech. Bude se hrát systémem 5 plus 1. Každý tým může mít maximálně dva náhradníky, v týmu tedy může být zapsáno nanejvýš osm hráčů. Všem členům týmu musí být alespoň patnáct let. Hrát se bude 2 krát 12 minut, ve fázi play-off poté 2 krát 13 minut. Turnaj se bude řídit pravidly malé kopané.

Přihlášky

Žádáme fanoušky, aby své přihlášky na turnaj už neposílali!!! Kapacita soutěžících týmů už byla překročena. Turnaje se může zúčastnit pouze šestnáct týmů. Rozhoduje pořadí, ve kterém se jednotlivé týmy přihlásily. Všechny informace (název týmu, jména jednotlivých hráčů, data narození, kontaktní údaje zástupce týmu) je nutné nahlásit nejpozději do pátku 25. června. Turnaj bude rozlosován ve středu 30. června, účastníci obdrží rozlosování a další podrobnosti ve čtvrtek 1. července.

Zápisné

Pokud se tým chce turnaje zúčastnit, musí uhradit zápisné ve výši dva tisíce korun. A to nejpozději do neděle 20. června na účet SK Slavia Praha, nebo tak může učinit osobně v kancelářích SK Slavia Praha v Synot Tip Areně v Edenu. Pokud se už přihlášený tým bude chtít z turnaje po uhrazení zápisného odhlásit, tak je potřeba, aby tak učinil nejpozději do pátku 25. června. V tomto případě se zápisné vrací v plné výši. Pokud se tým z turnaje odhlásí po tomto termínu a nebo na turnaj vůbec nedorazí, zápisné se nevrací.

Ceny

Všichni účastníci turnaje obdrží věcné ceny. Vítězové se mohou těšit mimo jiné na permanentní vstupenky nebo slávistické dresy. Výhry budou také rozdány v individuálních kategoriích: nejlepší brankář turnaje, nejlepší střelec turnaje a nejužitečnější hráč turnaje.

Další informace

Podmínkou pro uskutečnění turnaje je účast minimálně osmi týmů. V případě nepříznivého počasí bude turnaj přesunut na jiné datum. Na turnaj by měli dorazit i hráči A-týmu Slavie, jejich účast ale bude záviset na programu letní přípravy, která bude ještě upřesněna začátkem června.

Kontakt

Přihlášky posílejte na e-mail kamila.brejtrova@slavia.cz Na tento e-mail se také obracejte s veškerými dotazy ohledně turnaje.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články