Dostálek doufá, že Slavia odvede dobrou práci | SK Slavia Praha
Více

Dostálek doufá, že Slavia odvede dobrou práci

Poskytoval jeden rozhovor za druhým, trpělivě však odpovídal na všechny otázky. Richard Dostálek se stal na ruzyňském letišti středem pozornosti novinářů. Není divu, vždyť v Budějovicích třikrát napnul síť a vynikajícím výkonem pomohl svému mužstvu k vítězství. Teď se chystá na Mouscron, se kterým se utkáme ve čtvrtek od dvaceti hodin. „Mančaft je v pohodě, sice děláme nějaké chyby, ale držíme pohromadě, v tom je asi největší rozdíl od minulé sezóny,“ prohlásil urostlý záložník.
Poskytoval jeden rozhovor za druhým, trpělivě však odpovídal na všechny otázky. Richard Dostálek se stal na ruzyňském letišti středem pozornosti novinářů. Není divu, vždyť v Budějovicích třikrát napnul síť a vynikajícím výkonem pomohl svému mužstvu k vítězství. Teď se chystá na Mouscron, se kterým se utkáme ve čtvrtek od dvaceti hodin. „Mančaft je v pohodě, sice děláme nějaké chyby, ale držíme pohromadě, v tom je asi největší rozdíl od minulé sezóny,“ zamyslel se urostlý záložník.

Ve slávistickém týmu nastoupí do pohárové bitvy vedle ostřílených mazáků, jako je Dostálek, i několik nováčků. „Jak to půjde sladit? Když jsem přišel do Prahy, taky jsem neměl v Evropě nic odehráno. Teď je to opačně a je na nás, abychom klukům pomohli,“ uvědomuje si středopolař.

Na útulném stadiónu Le Cannonier, kde si naši fotbalisté dnes od devatenácti hodin zatrénovali, nás ve čtvrtek nejspíš čeká vyprodané hlediště. „Slyšel jsem, že kromě tribun za brankami, které jsou na stání a budou zavřené, by mohlo být plno. Těšíme se, motivuje nás to,“ prohlásil Dostálek, který doufá, že Slavia zanechá v Belgii příznivý dojem. „Chceme odvést dobrou práci,“ podotkl stručně.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články