Ze Strahova odvezlo body Sezimovo Ústí | SK Slavia Praha
Více

Ze Strahova odvezlo body Sezimovo Ústí

STRAHOV - Béčko Slavie prohrálo v neděli dopoledne na Strahově se Sezimovým Ústím 2:3, když snížilo v závěru dvěma brankami, které vstřelili Duranski a Pázler.

STRAHOV - Béčko Slavie prohrálo v neděli dopoledne na Strahově se Sezimovým Ústím 2:3, když snížilo v závěru dvěma brankami, které vstřelili Duranski a Pázler.

V první půli se hrál na Strahově vyrovnaný fotbal, dvě velké šance měl Mareš, ale dvakrát se vytáhl hostující gólman s výbornými zákroky.

Branky padly po přestávce, po standardní situaci propadl míč na malé vápno, odkud ho Martínek poslal do sítě. Hosté v 70. minutě vedli o dvě branky, když Kostečka proměnil penaltu za sražení jednoho ze svých spoluhráčů po závaru před Berkovcovou brankou.

Třetí branku dali znovu hosté, Předota se trefil nádherně z voleje. Slávisté snížili v závěru, Duranski dorazil míč do sítě po akci a přihrávce Palka, trefil se ještě Pázler z penalty.

Béčko Slavie vedl mimořádně trenér A-dorostu František Sluka.

Slavia B - Sezimovo Ústí 2:3 (0:0)
Branky: 90. Duranski, 90. Pázler (pen.) - 48. Martínek, 70. Kostečka (pen.), 83. Předota

Slavia B: Berkovec -Dens, Zieris, Čmovš, Starý - Z. Zahálka, Mikula, Milutinovič (71. Duranski), Mareš (85. Palko) - Vyhnal (63. Zákostelský), Pázler

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články