A-dorost prohrál v Mostě | SK Slavia Praha
Více

A-dorost prohrál v Mostě

A-dorost Slavie prohrál o víkendu 1:3 v Mostě, naopak C-dorost proti stejnému soupeři uspěl a vyhrál 3:0.

A-dorost Slavie prohrál o víkendu 1:3 v Mostě, naopak C-dorost proti stejnému soupeři uspěl a vyhrál 3:0

A-dorost
Most - Slavia 3:1 Branka Slavie: Veselý

C-dorost
Most - Slavia 0:3 Branky: Růžička 2, Synek

 

Slavia :Hrubeš,Herc/60. Suk/,Ďurša/49. Berenreiter/,Malcharek,Ptáček,Duga,Zmrhal,Kolmistr,Růžička/66 Svoboda/,Synek/73. Hubálek/


Další zápas Celostátní ligy mladšího dorostu jsme odehráli na malé umělé trávě v Mostě. První poločas byl ve znamení celé řady soubojů a na kombinace příliš prostoru nebylo. Hráči obou mužstev hráli velmi agresivně a byl to spíše boj uprostřed hřiště. Přesto jsme měli dvě velmi zajímavé střelecké příležitosti, které bohužel brankou neskončily.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s ještě větším úsilím a snahou o vytvoření si více střeleckých příležitostí. Hned ve 43. min. zacentroval do pokutového území Mostu Herc, zde se výborně zorientoval Synek a Slavia vedla 0:1. Pak jsme přenechali zbytečně více prostoru domácím, kteří se dostali i do několika střeleckých příležitostí, ale podržel nás brankář Hrubeš. V 57. min. jsme rozehráli rychlý protiútok, Synek našel výbornou přihrávkou Růžičku a ten krásnou střelou z voleje zvýšil na 0:2 pro hosty. V 62. min. našel skvělou kolmicí Duga znovu Růžičku, ten si pohrál jak se stoperem Mostu, tak i s brankářem a pečetil výhru Slavie na konečných 0:3.

Zápas jsme rozhodli ve 2.poločase, kdy jsme předvedli několik povedených akcí a zaslouženě zvítězili. Zápas to však nebyl vůbec jednoduchý a jsem rád, že hráči odehráli celý zápas s velkou agresivitou.

M. Jíra

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články