Slávisté pomohli v Edenu s náborem | SK Slavia Praha
Více

Slávisté pomohli v Edenu s náborem

EDEN – S velkým ohlasem se setkal nábor malých fotbalistů, který za příjemného podvečera proběhl v úterý v Edenu na umělé trávě. Slávistickým trenérům přišli vypomoci Martin Vaniak a Petr Janda...
EDEN – S velkým ohlasem se setkal nábor malých fotbalistů, který za příjemného podvečera proběhl v úterý v Edenu na umělé trávě. Slávistickým trenérům přišli vypomoci Martin Vaniak a Petr Janda, kteří rozdali spoustu podpisů.

„Přišlo skoro osmdesát dětí, nejvíce z nejmenšího ročniku narození 2005, kterých bylo dvacet sedm, ti vytvoří nový tým. První trénink budou mít ve čtvrtek,“ řekl našemu webu šéftrenér sportovních tříd Miroslav Jíra.

„Ostatní týmy doplníme o dva, tři hráče, kteří budou pozváni na trénink. Další nábor bude v září. Nečekali jsme, že bude tak velký zájem. Rád bych poděkoval Martinu Vaniakovi a Petru Jandovi za to, že přišli, také všem trenérům mládeže, kteří ho zorganizovali. Musím poděkovat i Městské části Prahy 10 a tiskovému oddělení Slavie, kteří nám pomohli akci zpropagovat,“ dodal Miroslav Jíra.

„Já jsem sám takový nábor nezažil, přišel jsem na hřiště a příhlásil jsem se u trenéra a hned mě vzali,“ zavzpomínal Martin Vaniak na to, jak sám jako sedmiletý začínal s fotbalem. „Bylo to na ošklivé škváře, to asi nepamatujete,“ přidal vzpomínku. Navíc prozradil, že první dva roky hrál v útoku, až pak ho poslali trenéři do branky.

„Já jsem byl na náboru v pěti letech v Čáslavi, táta i brácha hráli fotbal, nebyl pro mě jiný výběr,“ prozradil Petr Janda.

Rozhovory pro náš web a Slavia TV natočila vicemiss Slavia 2010 Michaela Poláchová, přineseme vám je v samostatném článku.

Reportáž z náboru -Slavia TV

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články