Milan Černý slaví 22. narozeniny | SK Slavia Praha
Více

Milan Černý slaví 22. narozeniny

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Milan Černý slaví 16. března narozeniny. Slávistickému záložníkovi je 22 let. Milan Černý je odchovancem Slavie, červenobílý dres obléká od roku 1995. „Byl jsem u dědečka a v televizi zrovna hrála Slavia.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Milan Černý slaví 16. března narozeniny. Slávistickému záložníkovi je 22 let. Milan Černý je odchovancem Slavie, červenobílý dres obléká od roku 1995. „Byl jsem u dědečka a v televizi zrovna hrála Slavia. O poločase říkali, že se v Edenu pořádá nábor, tak to dědeček řekl tátovi a ten mě tam vzal,“ zavzpomínal Milan Černý.

Slavii pravidelně reprezentoval v mládežnických výběrech České republiky, v šestnácti letech se stal Mladším dorostencem ČR za rok 2004.

Ligovou premiéru si připsal společně s Markem Suchým v sedmnácti letech 14. května 2005 v zápase v Příbrami, když v 71. minutě vystřídal na hřišti Lumíra Sedláčka.

V květnu 2006 si vážně poranil koleno v zápase reprezentace do devatenácti let v kvalifikaci mistrovství Evropy v ukrajinském Doněcku a musel podstoupit plastickou operaci přetržených zkřížených vazů.

Velký ligový návrat zažil 27. dubna 2009 v zápase s Mladou Boleslaví, kdy po třech letech naskočil do ligového zápasu opět jako hráč A-týmu. Před domácími fanoušky v Edenu vstřelil důležitý vyrovnávací gól a na jednu branku také přihrál. Jeho branka také vyhrála soutěž o gól měsíce dubna.

Milanovi Černému přejeme všechno nejlepší, v jeho případě hlavně hodně zdraví!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články