Velká jarní SMS soutěž | SK Slavia Praha
Více

Velká jarní SMS soutěž

Velká jarní SMS soutěž

 

Velká jarní SMS soutěž bude probíhat od pondělí 8. března (domácí zápas Slavie s Českými Budějovicemi) do soboty 8. května (domácí zápas Slavie s Jabloncem). Soutěž bude tedy trvat po dobu devíti týdnů. Každé pondělí ve 12 hodin bude vyhlášena soutěžní otázka, odpověď na tuto otázku bude možné posílat během daného týdne až do neděle do půlnoci.

Každá 60. SMS vyhrává slávistický kalendář. Každý týden také deset vylosovaných výherců v každém soutěžním kole (pouze správné odpovědi) může vyhrát prohlídku Synot Tip Areny v Edenu v doprovodu hráče A-týmu. Fanoušci, kteří se zapojí alespoň do 7 týdenních kol, budou moci soutěžit o hlavní cenu, kterou jsou permanentky na nadcházejíci sezonu Gambrinus ligy 2010/2011.

Výherci hlavní ceny (permanentek) budou vyhlášeni v předposledním kole Gambrinus ligy, kdy Slavia sehraje poslední domácí utkání sezony v Synot Tip Areně v Edenu s Jabloncem.

Věcné výhry (kalendáře) si bude možné vyzvednout na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu. Každý výherce (kalendář, prohlídka stadionu nebo permanentka) bude informován pomocí SMS zprávy. Jména výherců a další informace týkající se výher budou uvedeny na stránkách www.slavia.cz

Odpověď na soutěžní otázku bude možné posílat na telefonní číslo 900 11 09. Cena jedné SMS je 9 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články