První otázka do Velké jarní SMS soutěže! | SK Slavia Praha
Více

První otázka do Velké jarní SMS soutěže!

SYNOT TIP ARENA/EDEN – V pondělí 8. března ve 12 hodin odstartovalo první kolo Velké jarní SMS soutěže. Soutěžní otázka pro tento týden zní: Kdo byl historicky nejlepším střelcem Slavie? Vybírat můžetete z následujících odpovědí...
SYNOT TIP ARENA/EDEN – V pondělí 8. března ve 12 hodin odstartovalo první kolo Velké jarní SMS soutěže. Soutěžní otázka pro tento týden zní: Kdo byl historicky nejlepším střelcem Slavie? Vybírat můžetete z následujících odpovědí: A.) Josef Bican, B.) Vladimír Šmicer a C.) František Veselý. SMS s vaší odpovědí zasílejte ve tvaru SLAVIA  A nebo SLAVIA  B nebo SLAVIA  C na telefonní číslo 900 11 09. Cena jedné SMS je 9 korun včetně DPH. Službu technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz  Vaše odpovědi můžete zasílat až do pátku 12. března do 12 hodin.

Velká jarní SMS soutěž bude probíhat každý týden až do soboty 8. května (domácí zápas Slavie s Jabloncem).

Každá správná 150. odpověď vyhrává slávistický kalendář. Deset vylosovaných účastníků, kteří zaslali správnou odpověď, vyhrává také prohlídku Synot Tip Areny v Edenu. Fanoušci, kteří se zapojí alespoň do 7 týdenních kol, budou moci soutěžit o hlavní cenu, kterou jsou permanentky na nadcházejíci sezonu Gambrinus ligy 2010/2011.

Věcné výhry (kalendáře) si bude možné vyzvednout na VIP recepci Slavie v Synot Tip Areně v Edenu a to hned následující týden – vždy ve všední dny od 9 do 17 hodin. Každý výherce (kalendář, prohlídka stadionu nebo permanentka) bude informován pomocí SMS zprávy. Jména výherců a další informace týkající se výher budou uvedeny na stránkách www.slavia.cz  

Případné dotazy ohledně Velké jarní SMS soutěže směřujte na e-mail: michaela.kancevova@slavia.cz  

Výherci hlavní ceny (permanentek) budou vyhlášeni v předposledním kole Gambrinus ligy, kdy Slavia sehraje poslední domácí utkání sezony v Synot Tip Areně v Edenu s Jabloncem.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články