Bejbl: V Budějovicích zbytečně neinkasovat! | SK Slavia Praha
Více

Bejbl: V Budějovicích zbytečně neinkasovat!

Ve středečním utkání třetího kola domácího poháru nastoupil v záloze Slavie na celých devadesát minut Radek Bejbl. S vítězstvím 5:2 na hřišti divizních Svitav však nebyl spokojen zcela. „Nejdůležitější je postup, ale mohli jsme hrát daleko líp. Dostali jsme dvě branky, občas nám zaskřípala mezihra,“ vypočítával<! - konec ->.
Ve středečním utkání třetího kola domácího poháru nastoupil v záloze Slavie na celých devadesát minut Radek Bejbl. S vítězstvím 5:2 na hřišti divizních Svitav však nebyl spokojen zcela. „Nejdůležitější je postup, ale mohli jsme hrát daleko líp. Dostali jsme dvě branky, občas nám zaskřípala mezihra,“ vypočítával.

„Nastoupili kluci, kteří byli dlouho zranění a nejsou na sebe úplně zvyklí. Ale stejně, proti diviznímu celku bychom neměli inkasovat dvakrát.“ Naopak útok udělal záložníkovi radost. „Ještě se nám v nové sezóně nestalo, že bychom nedali gól. Je moc pozitivní, že se můžeme o ofenzívu opřít,“ pochvaloval si Bejbl střelecký účet Slavie – v poledních dvou zápasech se naši fotbalisté trefili desetkrát!

Mnohem těžší prověrka než ve Svitavách čeká červenobílé v sobotu, kdy zajíždějí do Českých Budějovic. „Lehké to mít nebudeme, soupeř je v lize nováčkem a bude hrát v euforii a s velkým nasazením. Hlavně si musíme dát pozor, abychom zbytečně neinkasovali a pak celé střetnutí nehonili výsledek.“

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články