V Maspalomas remíza s Vecindariem | SK Slavia Praha
Více

V Maspalomas remíza s Vecindariem

MASPALOMAS - Na soustředění na Kanárských ostrovech prověřil Slavii v dalším přípravném zápase celek U.D.Vecindario. Hřiště v Maspalomas nabídlo pro utkání perfektně připravený trávník a příjemných 20 stupňů...
MASPALOMAS - Na soustředění na Kanárských ostrovech proveřil Slavii v dalším přípravném zápase celek U.D.Vecindario. Hřiště v Maspalomas nabídlo pro utkání perfektně připravený trávník a příjemných 20 stupňů. Obě mužstva předváděla kombinační fotbal se šancemi na obou stranách, branky začaly padat až ve druhé půli. Zápas nakonec skončil smírně 2:2.

Na přípravné střetnutí se začalo svižně a tvrdě. V první půli napomenul rozhodčí žlutou kartou hned čtyři hráče. První gólová šance skončila břevnem po střele domácího Oscara z 15. minuty. Slavia ale nezůstala v šancích pozadu, ve 26. minutě hlavičkoval po rohohovém těsně vedle Mikula. O devět minut později zakončoval Ivanovski po chybě bránkáře Santiho do odkryté branky, míč ale stačil akrobaticky vykopnout zadák Dorta.

Ve druhém poločase se oba celky prosadily i gólově. Nejdříve šlo do vedení Vecindario - v 51. minutě se trefil hlavou Jacinto. Odpověď Slavie na sebe nenechala dlouho čekat, když po ruce Sancheze z 58. minuty srovnal z penalty Zdeněk Šenkeřík.

V 71. minutě poslal míč do sítě Grajciar nechytatelnou ránou pod břevno z dvaceti dvou metrů. Domácí stihli ještě v 85. minutě uzavřít brankový účet utkání. Vyrovnání přišlo znovu ze vzduchu, když hlavičkou po centru z pravé strany vyrovnal Saul.

„Hráli jsme druhé utkání ve dvou dnech. Vzhledem k tomu, kolik máme vypadlých hráčů, jsme museli vytvořit kombinovanou sestavu. I přesto mě samozřejmě mrzí, že jsme nevyhráli. Dostali jsme dvě branky po nedůsledném pokrytí hráčů v našem vápně,” zhodnotil utkání trenér Slavie Karel Jarolím..

SK Slavia Praha - U.D.Vecindario 2:2 (0:0)
Branky::
58. Šenkeřík(pen.), 71. Grajciar - 51. Jacinto, 85. Saul
Slavia první poločas:: Romanovs - Mikula, Trapp, Hubáček, Hloušek - M. Černý, Vaněk, Ragued, Janda - Ivanovski, Kysela
Slavia druhý poločas:: Hanuš - Krajčík, Trapp, Lafrance, Mikula - Grajciar, Duranski, Ragued (70. Vaněk), Trubila - Šenkeřík, Tecl
Vecindario: :Santi - David Sanchez, Dorta, Ruyman, Roberto, Alex, Poncho, Oscar,Andoni, Jacinto, 25 Jorge
ŽK:: Ragued, Trapp - Ruyman, Andoni, Sanchez

Utkání jsme sledovali online.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články