Štefan Senecký se přidal k týmu Slavie | SK Slavia Praha
Více

Štefan Senecký se přidal k týmu Slavie

GRAN CANARIA – Slávistická výprava na Kanárských ostrovech má dalšího člena, k týmu se po večeři připojil slovenský reprezentační brankář Štefan Senecký...

GRAN CANARIA – Slávistická výprava na Kanárských ostrovech má dalšího člena, k týmu se po večeři připojil slovenský reprezentační brankář Štefan Senecký. Pozdravil se s trenérem a celým týmem, největšího přivítání se mu samozřejmě dostalo od jeho krajanů Mateje Krajčíka a Petera Grajciara.

„Už se těším na trénink, byl jsem celý den na cestě, stačil jsem se jenom zastavit na chvíli doma v Nitře. Tam bylo minus pět stupňů, tady je počasí o poznání příjemnější,“ řekl našemu webu a dodal, že i v Turecku bylo před dvěma týdny zimní počasí, kvůli sněžení se dokonce v Istanbulu nehrály fotbalové zápasy.

Slávisté měli v úterý rozdělený program, dopoledne trénovala na hřišti menší skupinka hráčů, u kterých se dá očekávat, že neponesou plnou zápasovou zátěž a rekonvalescenti. Ostatní se věnovali rehabilitaci.

Dobrou zprávu nemáme zatím o zdravotním stavu Benjamina Vomáčky, jeho nakopnutý kotník mu zatím trénovat s míčem nedovolil, trénoval jen v posilovně na rotopedu a odpoledne byl ve skupince s Jaroslavem Černým a Josefem Kaufmanem, kteří na nedaleké pláži absolvovali běžeckou dávku.

Předzápasový trénink měli slávisté v podvečer, kdy v letovisku San Agustín bylo stále velice příjemných dvacet pět stupňů Celsia. Hlavní částí tréninku byla hra na zkráceném hřišti na dvě branky. S týmem netrénoval Štěpán Koreš, i když podle slov lékařů jeho stav se trochu zlepšil.

Slávisté sehrají ve středu od 20 hodin českého času první ze dvou přípravných utkání, hrát se bude na stadionu v Maspalomas proti Las Palmas. Na našem webu připravíme z tohoto utkání online přenos.

Štefan Senecký už ve středu dopoledne trénoval s týmem. „Je velmi pravděpodobné, že gólmani zůstanou tři, rozhodnutí o tom, kdo odejde, by mělo padnout po soustředění, nebo nejpozději do konce přestupního období, ale ještě to rozhodnuté není," řekl našemu webu trenér brankářů Luboš Přibyl.

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články