Slávisté odlétají na Kanárské ostrovy | SK Slavia Praha
Více

Slávisté odlétají na Kanárské ostrovy

EDEN/SYNOT TIP ARENA – V sobotu večer odletí slávisté na zimní soustředění - po třech letech se vydávají na ostrov Gran Canaria, kde v hotelu Gloria Palace absolvovali soustředění před třemi lety. Fotbalisté se už určitě těší na to, že poprvé od ledna obují kopačky určené pro přírodní trávu.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – V sobotu večer odletí slávisté na zimní soustředění - po třech letech se vydávají na ostrov Gran Canaria, kde v hotelu Gloria Palace absolvovali soustředění před třemi lety. Fotbalisté se už určitě těší na to, že poprvé od ledna obují kopačky, určené pro přírodní trávu.


„Příprava na umělé trávě je specifická, už se všichni těšíme na přirodní hřiště,“ řekl po zápase s Petržalkou trenér Karel Jarolím.


Slavia se na Kanáry, kde se mohou spolehnout na perfektní zajištění svého pobytu ve spolupráci s naším partnerem Canaria Travel, vydává do osvědčeného prostředí.


V rámci soustředění odehrají dvě přípravná utkání, proti místním týmům Vecindario a Universidad Las Palmas, proti kterým už v minulosti na těchto soustředěních hráli.


„Na posledním soustředění na Kanárech jsme byli spokojení, jedeme do osvědčeného prostředí. Dva zápasy jsou vzhledem k týdennímu pobytu akorát, budeme mít prostor věnovat se plně jiným tréninkovým činnostem,“ dodal ještě trenér Karel Jarolím.


V nominaci na soustředění je také francouzský obránce Kevin Lafrance, který uspěl na dvoudenních testech a také dorostenec Jan Mikula, který naskočil do dvou posledních přípravných zápasů. Z nominace tak vypadli jen zranění fotbalisté – Dušan Vasiljevič (koleno), Jan Hošek (sval) a Petr Mareš (nárt).


Naopak ve svém programu rekonvalescence budou na Kanárech pokračovat Jaroslav Černý a Josef Kaufman.


Na soustředění v únoru 2007 na Kanárech byli ze současného kádru David Hubáček, Matej Krajčík, Petr Janda a Standa Vlček.


Nominace:

Brankáři: Vaniak, Romanovs, Hanuš

Obránci: Kopic, Hubáček, Krajčík, Vomáčka, Trubila, Lafrance, Kaufman, Mikula

Záložníci: Trapp, Ragued, Janda, M. Černý, Koreš, J. Černý, Grajciar, Duranski, Vaněk

Útočníci: Vlček, Hloušek, Kysela, Tecl, Šenkeřík, Naumov, Ivanovski


Přípravné zápasy:

St 10.2. U.D. Las Palmas – Slavia  18:00 českého času

Čt 11.2. Vecindario – Slavia 18:00 českého času

(z utkání připravíme na našem webu online přenosy, pozor změny vyhrazeny)

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články