Další výhra s Českými Budějovicemi | SK Slavia Praha
Více

Další výhra s Českými Budějovicemi

PRAHA/EDEN – Fotbalisté Slavie si připsali vítězství i ve třetím přípravném zápase. Na umělé trávě v Edenu porazili v mrazivém počasí České Budějovice 2:1. Všechny góly padly v prvním poločase. Do vedení šla ve 20. minutě Slavia.

PRAHA/EDEN – Fotbalisté Slavie si připsali vítězství i ve třetím přípravném zápase. Na umělé trávě v Edenu porazili v mrazivém počasí České Budějovice 2:1. Všechny góly padly v prvním poločase.

Do vedení šla ve 20. minutě Slavia. Adam Hloušek vyslal centr na vzdálenější tyč, kde číhal Milan Kopic a perfektní hlavičkou poslal míč do branky. O osm minut později srovnal skóre David Horejš.

Sedm minut před koncem prvního poločasu šla do vedení opět Slavia. Po přesném centru Adama Hlouška se trefil Stanislav Vlček. Oba poločasy odchytal brankář Deniss Romanovs, který se blýskl několika perfektními zákroky.

 

„Zatím se nám v přípravě daří vyhrávat, určitě bych se nezlobil, kdyby nám to vydrželo i do ligy. Dnes nám vypadlo několik hráčů, kteří mají drobné šrámy, věřím, že se dají do zápasu s Jabloncem dohromady," uvedl po zápase trenér Karel Jarolím.

 

Trenér se také vyjádřil k testovaným fotbalistům Ivanovskému a Kisliakovi, kteří nastoupili v zápasech minulý týden. „Ještě to není uzavřené, proto je předčasné cokoliv k jejich možnému příchodu říkat."

 

K týmu už se také připojil záložník Hocine Ragued, který se vrátil z Afrického poháru. „Viděli jste to sami, připsali jsme si další neúspěch, nejraději bych na poslední půlrok v reprezentaci zapomněl," řekl našemu webu. S Raguedem připravíme o Africkém poháru rozhovor.

 

SK Slavia Praha – Dynamo České Budějovice 2:1 (2:1)

Branky: 20. Kopic, 38. Vlček – 28. Horejš

Slavia 1. poločas: Romanovs - Krajčík, Vomáčka, Kopic, Hubáček - Grajciar, Duranski, Janda, Hloušek - Vlček, Šenkeřík

Slavia 2. poločas: Romanovs – Krajčík, Jan Hošek, Kopic, Hubáček – Vasiljevič, Volešák, Janda, Trubila (63. Duranski) – Tecl, Naumov

České Budějovice: Kučera - Hunal, Horejš, Koutný, Ondrášek, Riegel, Hudson, Lima, Laštovka, Šíma, Sedláček, Krob, Jasanský, Novák, Otepka, Bambule, Žižka, Stráský, Meszáros, Leština, Novák, Černák, Křížek.

Diváci: 150



Utkání jsme sledovali online.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články