Na sraz reprezentační „devatenáctky“ jedou tři slávisté | SK Slavia Praha
Více

Na sraz reprezentační „devatenáctky“ jedou tři slávisté

Reprezentaci do devatenácti let čeká náročná prověrka. V příštím týdnu dvakrát nastoupí proti stejně starým fotbalistům z Řecka. „Máme před sebou důležitou přípravu před jarní kvalifikací na ME,“ říká Jiří Plíšek, asistent Michala Bílka, trenéra národního týmu, a hlavní kouč našeho A-dorostu<! - konec ->.
Reprezentaci do devatenácti let čeká náročná prověrka. V příštím týdnu dvakrát nastoupí proti stejně starým fotbalistům z Řecka. „Máme před sebou důležitou přípravu před jarní kvalifikací na ME,“ říká Jiří Plíšek, asistent Michala Bílka, trenéra národního týmu, a hlavní kouč našeho A-dorostu.

„Soupeř patří mezi šest nasazených zemí, nebude to nic lehkého,“ pokračuje Plíšek, který si na soustředění do Blšan bere i dva slávisty. „Jedou s námi útočník Jirásek z áčka a obránce Nachtman z dorostu. Odjíždíme v pondělí, první zápas se hraje úterý v Rakovníku, druhý ve čtvrtek ve Slaném,“ přidává podrobnosti.

A jaký bude mít dvojutkání cíl? „Budeme téměř kompletní, na trávníku se objeví nejspíš každý. Ale hlavní je uspět, chceme oba duely vyhrát,“ uzavírá Plíšek, jehož kluboví svěřenci ztrácejí po šesti odehraných kolech dva body na první příčku.

Aktuálně

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen: guláš, skákací hrad, autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Další články