Hrdlička se těší na reprezentaci | SK Slavia Praha
Více

Hrdlička se těší na reprezentaci

Ligová statistika má od včerejšího dne nový záznam. Do kolonky střelců se poprvé zapsal Tomáš Hrdlička, dvacetiletý obránce našeho A-týmu. V 71. minutě zvýšil proti Zlínu na 5:0. „Co mě hned v tu chvíli napadlo? Upřímně řečeno nic, měl jsem jen hroznou radost. Před zápasem jsem říkal Tomáši Šilhavému, že si s ním přijdu plácnout, ale zapomněl jsem na to<! - konec ->, což mě mrzí,“ usmíval se levonohý fotbalista.
Ligová statistika má od včerejšího dne nový záznam. Do kolonky střelců se poprvé zapsal Tomáš Hrdlička, dvacetiletý obránce našeho A-týmu. V 71. minutě zvýšil proti Zlínu na 5:0. „Co mě hned v tu chvíli napadlo? Upřímně řečeno nic, měl jsem jen hroznou radost. Před zápasem jsem říkal Tomáši Šilhavému, že si s ním přijdu plácnout, ale zapomněl jsem na to, což mě mrzí,“ usmíval se levonohý fotbalista.

Víkendový duel sedl Hrdličkovi podle vlastních slov mnohem lépe než nevydařená dohrávka třetího kola v Příbrami. „Myslím, že se mi dařilo víc. Po angíně jsem se cítil kondičně dobře,“ zamyslel se. „Ale musím pracovat na rozehrávce, pořád je co zlepšovat,“ rychle dodal.

Vysoké vítězství nad Zlínem má podle Hrdličky jasnou příčinu. „Dali jsme dva rychlé góly a byli v klidu,“ míní člen reprezentace do jednadvaceti let, který dnes zamířil na další sraz národního výběru. „V pátek nastoupíme proti Jugoslávii, moc se na kluky těším, posledně jsem chyběl kvůli nemoci.“

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články