Tijani Belaid namazal na hattrick | SK Slavia Praha
Více

Tijani Belaid namazal na hattrick

SYNOT TIP ARENA/EDEN – Možná, že by svůj první ligový hattrick Zdeněk Šenkeřík nedal, kdyby nebylo Tijaniho Belaida. Ten totiž prošel v sedmdesáté čtvrté minutě přes tři soupeře a místo střely předložil Zdeňku Šenkeříkovi přihrávku před odkrytou branku.
SYNOT TIP ARENA/EDEN – Možná, že by svůj první ligový hattrick Zdeněk Šenkeřík nedal, kdyby nebylo Tijaniho Belaida. Ten totiž prošel v sedmdesáté čtvrté minutě přes tři soupeře a místo střely předložil Zdeňku Šenkeříkovi přihrávku před odkrytou branku. Ten míč poslal hned do sítě

„Mohl jsem vystřelit, ale Šenky byl v lepší pozici,“ usmál se tuniský reprezentant při vzpomínce na tuto situaci. „Jsem rád, že jsem Šenkymu mohl pomoci dát jeho první hattrick, pomohl mu i Matej Krajčík krásným centrem a celý tým, který hrál dnes dobře,“ dodal sympatický Tijani.

„Třetí gól byl důležitý, protože jsme zvýšili vedení, soupeř stále cítil šanci na vyrovnání,“ dodal slávistický záložník. Zdeněk Šenkeřík ho pak za „odměnu“ povozil na zádech před slávistickým kotlem.

"Jsem moc rád za Šenkyho, protože vypadal moc šťastně. Není důležité, kdo ty branky dává a jestli jslou hezké, hlavně, že padají. Ve středu Tiraspol dal gól, který vůbec pohledný nebyl a postoupil. Věřím, že ale od teď už budou mít naši fanoušci více důvodů k radosti."

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články