Adam Hloušek má výron kotníku | SK Slavia Praha
Více

Adam Hloušek má výron kotníku

PRAHA - Střelec jediné branky středečního nevydařeného střetnutí Adam Hloušek hrál téměř celý zápas nejenom proti soupeři, ale také proti bolesti v kotníku. „Asi v desáté minutě jsem šel do souboje, soupeř mě strčil a já jsem si udělal výron kotníku...
PRAHA - Střelec jediné branky středečního nevydařeného střetnutí Adam Hloušek hrál téměř celý zápas nejenom proti soupeři, ale také proti bolesti v kotníku. „Asi v desáté minutě jsem šel do souboje, soupeř mě strčil a já jsem si udělal výron kotníku. Hrál jsem ale přes bolest, nechtěl jsem odejít ze hřiště,“ řekl Hloušek našemu webu.

„Musel jsem střídat, už to nešlo, ale snažím se udělat všechno pro to, abych stihl nedělní zápas,“ dodal. K výsledku zápasu se podle vašeho hlasování nejlepší slávistický hráč vracet nechtěl. „Nemohl jsem čtyři hodiny usnout, nic horšího jsem ve své kariéře nezažil,“ povzdechl si.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále Al Abtal domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články