A - žáci se zúčastnili evropského finále v Belgii | SK Slavia Praha
Více

A - žáci se zúčastnili evropského finále v Belgii

PRAHA/GENK - A - žáci (ročník 1994) se zúčastnili ve dnech 21.5. - 25.5. v belgickém Genku dílčího evropského finále NIKE cupu. Mužstvo vedené trenéry Vyhnalem a Ottem skončilo v turnaji na 6. místě a o kousek jim unikl postup do dalších bojů.
A - žáci (ročník 1994) se zúčastnili ve dnech 21.5. - 25.5. v belgickém Genku dílčího evropského finále NIKE cupu. Mužstvo vedené trenéry Vyhnalem a Ottem skončilo v turnaji na 6. místě a o kousek jim unikl postup do dalších bojů.

Skupina C

Slavia – Jagiellonia Bialystok ( Polsko )
1:0 ( Červený )

Slavia – Liepajas Metalurgs ( Litva )
2:0 ( Hrubý , Hannich )

Slavia – FC Maribor ( Slovinsko )
1:1 ( Červený )

Slavia – Hapoel Haifa ( Izrael )
2:1 ( Hrubý , Šonka )

Čtvrtfinálová skupina

Slavia – MTK Budapešt ( Maďarsko )
0:0

Slavia – AFC Amsterdam ( Holandsko )
2:0 (Červený 2)

Slavia – KVC Westerlo ( Belgie )
0:1

o 5. - 6. místo
Slavia
– Austria Vídeň ( Rakousko )
0:3


Hodnocení trenérů: „Kluci podali na celém turnaji super výkony a jen jeden zápas nás dělil od finále a gól od souboje o 3. místo. Tak to už na turnajích ale chodí. Kluci si sáhli na dno sil a zjistili, že mohou porazit kohokoliv na světě.“

Hráči: Voska Ondřej, Řehák Josef - Pachl Jakub, Duga Denis, Svoboda Matěj, Bady Daniel, Jeřábek Adam, Červený David, Hrubý Robert, Verner Miroslav, Týfa Erik, Drobílek Filip, Šonka Jakub, Vostárek David, Peterka Jan, Hannich Jan

Trenéři: Pavel Vyhnal, Jaroslav Ott
Vedoucí: Šimkovský Pavel


Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články