Béčko začíná sezónu! | SK Slavia Praha
Více

Béčko začíná sezónu!

Již v sobotu 10. srpna vstoupí fotbalisté naší juniorky do nového ročníku ČFL. „Příprava probíhala vcelku podle mých představ. Sehráli jsme spoustu přátelských utkání. Bohužel s námi zatím příliš netrénoval Milan Zachariáš, který se zranil na ME do 19 let. Dalším hráčem, jenž měl zdravotní potíže, je Bálek. Oba začali s tréninkem až v průběhu tohoto týdne,“ shrnul letní měsíce trenér Luděk Klusáček.

„Naše cíle jsou neměnné. V první řadě chceme vychovávat hráče pro A-tým. Dáme také prostor na rozehrání těm, kteří v áčku nenastupují pravidelně. Každopádně bychom se opět rádi objevili na předních místech tabulky. Uvidíme, jak se bude liga vyvíjet,“ naznačil kouč ambice pro letošní sezónu.

V prvním kole zajíždíme na hřiště Milína. „Soupeř vyměnil trenéra, přišli noví hráči. Takže, i když jsme je teď dvakrát viděli, je těžké odhadovat, co s nimi změny udělají,“ vypočítává kouč a vrací se ke svým svěřencům. „O základní sestavě už mám téměř jasno, stále však přemýšlím o jednom místě. Posílit by nás měla také trojice Šilhavý, Herda, Táborský, připravující se normálně s prvním mužstvem,“ dodal.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články