Tijani Belaid odehrál 76 minut | SK Slavia Praha
Více

Tijani Belaid odehrál 76 minut

PRAHA – Až v dalekém Nairobi odehrál 76 minut svého dalšího reprezentačního startu slávistický záložník Tijani Belaid. Jeho tým vyhrál 2:1, Tijani se do statistik zápasu zapsal žlutou kartou...
PRAHA – Až v dalekém Nairobi odehrál 76 minut svého dalšího reprezentačního startu slávistický záložník Tijani Belaid. Jeho tým vyhrál 2:1, Tijani se do statistik zápasu zapsal žlutou kartou, byl to už jeho devátý zápas za Tunisko, pro které to byl první zápas ve čtyřčlenné skupině, ve které jsou ještě Nigérie a Mosambik. Na mistrovství světa postupuje vítěz, první tři pak na africký pohár.

Lotyšsko vyhrálo v Lucembursku 4:0, Deniss Romanovs nebyl jako třetí brankář ani na lavičce svého výběru.

Za českou reprezentaci hrál náš bývalý útočník Tomáš Necid, Martin Vaniak sledoval bezbrankový zápas ve Slovinsku z lavičky, Marek Suchý z tribuny.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články