Kniha o Slavii pokřtěna autogramiádou | SK Slavia Praha
Více

Kniha o Slavii pokřtěna autogramiádou

EDEN – „Tu fotografii poznávám, je ze Sparty po vstřelení branky, moc takových snímků totiž nemám,“ usmál se při komentáři titulky nové knihy o Slavii Červenobílá bojová síla Vladimír Šmicer.
EDEN – „Tu fotografii poznávám, je ze Sparty po vstřelení branky, moc takových snímků totiž nemám,“ usmál se při komentáři titulky nové knihy o Slavii Červenobílá bojová síla Vladimír Šmicer.


Ke slovu se během přijemného podvečera v hotelu Iris dostali také další řečníci. Generální ředitel Petr Doležal nejprve poblahopřál Karlu Jarolímovi k titulu trenér roku, pak poděkoval autorovi knihy Aleši Pivodovi a všem, kdo se na vzniku publikace podíleli.


Moderátorka Soňa Hamalová se trenéra Karla Jarolíma zeptala, o jakých dalších úspěších by měla být příští kniha. „Určitě máme před sebou další cíle, především obhajobu titulu a také bychom chtěli do Edenu přivést Ligu mistrů,“ vyjmenoval.


Autor knihy Aleš Pivoda zavzpomínal na začátky svého fandovství Slavii a promluvil i o obsahu knihy.


Fotograf Martin Malý přiznal, že nejraději má snímek z Letné, kde má Martin Vaniak ruce nad hlavou a kolem něho jsou vidět jenom sparťané, kteří sedí a leží na trávníku.


František Veselý měl z nové knihy očividnou radost. „Určitě patří k tomu nejlepšímu, co o Slavii vyšlo.“ Našeho legendárního fotbalistu také potěšil průběžný stav hokejového zápasu v Plzni.


„Přál bych této knížce, aby naučila slávistické fanoušky se trochu víc radovat z úspěchů Slavie. Ona samotná je dokladem toho, jak úspěšné období jsme společně v minulé sezoně prožili a prožíváme,“ řekl ředitel komunikace Ondřej Zlámal, který v publikaci má celou řadu osobních vzpomínek ze zákulisí.


Samotný křest knihy pak provedli Petr Doležal, František Veselý, Karel Jarolím a Vladimír Šmicer. Podepsanou publikaci si pak z Edenu odnesla celá řada slávistů.



Reportáž ze křtu pro Slavia TV natočila Fanklub TV

 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články