Adauto může hrát | SK Slavia Praha
Více

Adauto může hrát

Všechny formality ohledně hostování jihoamerického útočníka Adauta Evandra Da Silvy jsou vyřešeny. Náš fotbalista dnes získal povolení ke startu v mistrovských utkáních a bude trenéru Beránkovi k dispozici pro ligový zápas s Příbramí, který se hraje příští pondělí. „Máme momentálně dva útočníky, kteří nastupují pravidelně - Tomáše Doška a Štěpána Vachouška. Můžou se zranit nebo se jim nemusí dařit a bude třeba změna. Kvůli tomu tady Adauto je, takže tento posun vítám a jistě ho vítá i hráč. Bude to pro něj ještě větší motivace do tréninku,“ řekl slávistický kouč.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články