Bývalí slávisté o víkendu v akci | SK Slavia Praha
Více

Bývalí slávisté o víkendu v akci

EDEN - Podívejme se jako každý víkend, jak se vede bývalým slávistům v zahraničních ligách. Necidovo CSKA prohrálo doma s Tomskem 0:1.

EDEN - Podívejme se jako každý víkend, jak se vede bývalým slávistům v zahraničních ligách.

Karel Piták odehrál za Salcburk celých devadesát minut, jeho tým vyhrál nad Sturmem Graz 2:1, Piták dostal žlutou kartu - právě kvůli nim nemohl v minulém kole nastoupit. Salcburk vede o sedm bodů před Rapidem.

Michal Švec s Heerenveenem nastoupil na devadesát minut už v pátek, utkání v De Graafschapu se ale jeho týmu nepovedlo, prohrál 0:2, Heerenveen je čtvrtý, což je místo, které mu zaručuje místo v UEFA Europa League.

Stanislav Vlček nastoupil po delší době v základní sestavě Anderlechtu, odehrál 56 minut, domácí tým zvítězil nad Antverpami 2:0, obě branky padly až po Vlčkově vystřídání. Anderelecht se dostal na první místo o dva body před Lutych.

Matej Krajčík si zahrál na hřišti slavného Interu Milán jen dvanáct minut, přišel za stavu 0:3 a utkání také tak skončilo. Reggina je stále poslední.


Lukáš Jarolím sledoval utkání Sieny proti Fiorentině ve Florencii z lavičky, domácí zvítězili 1:0.


Martin Latka hrál devadesát minut za Panionios na hřišti Levadiakosu, utkání skončilo remízou 1:1. Panionios je na desátém místě.


Mickael Tavares i David Jarolím odehráli celý zápas za Hamburk, který vyhrál na Schalke 04 2:1. HSV je na čtvtém místě, ale na vedoucí Herthu ztrácí jenom bod.


Tomáš Necid hrál od 60. minuty za CSKA doma proti Tomsku, CSKA v Lužníkách prohrálo 0:1, gól vstřelil Mažnov už v první minutě utkání.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články