Informace o prodeji na derby | SK Slavia Praha
Více

Informace o prodeji na derby

Nejprve prodej pro permanentkáře a členy Fanklubu a Odboru přátel Slavie
EDEN – Permanentkáři a členové Fanklubu a Odboru přátel Slavie budou mít jako první možnost zakoupit si vstupenky na utkání 23. kola Gambrinus ligy, kterým je pražské derby mezi Slavií a Spartou. Bude se hrát v pondělí 13. dubna od 17:15 hodin. Přinášíme vám informace k prodeji vstupenek.

Vstupenky na jméno
Vstupenky na derby budou stejně jako na zápas s Baníkem Ostrava prodávány na jméno. Při zakoupení vstupenky stačí uvést jméno a datum narození toho, kdo na zápas půjde. Není nutné předkládat občanský průkaz, předložení dokladu ale může zakoupení vstupenky urychlit, stejně tak jako pokud jména a data narození předáte pokladníkovi v písemné formě (aby nedošlo ke zkomolení jména).

První možnost pro majitele permanentek, členy Fanklubu a Odboru přátel
Předprodej vstupenek začne na pokladnách ve čtvrtek 19. března výhradně pro majitele permanentek a členy Fanklubu a Odboru přátel Slavie. Každý zájemce si může zakoupit maximálně deset vstupenek, na kterých bude uvedeno jméno a datum narození toho, kdo na zápas půjde. Při nákupu předloží permanentku nebo legitimaci fanouškovské organizace Slavie. Permanentkáři jdou samozřejmě na zápas na svoji permanentku.

Pro ty, kdo přijdou na Zlín
V neděli bude také možné přednostně zakoupit vstupenku na derby po předložení vstupenky na zápas se Zlínem. Pokladny u železniční trati budou po zápase otevřeny do 20 hodin. Před zápasem  (13.30 - 16 hod) se budou prodávat pouze vstupenky na zápas se Zlínem.

Vyprodejme Eden
Slavia tento přednostní prodej stanovila přímo na žádost mnoha fanoušků, kteří se na ni s takovou iniciativou obrátili. Klub věří, že slávisté využijí této možnosti a sektory určené pro naše fanoušky tímto způsobem maximálně obsadí.

Prodej na internetu nebude
Vstupenky na derby se nebudou prodávat na internetu. Členové Fanklubu a Odboru přátel budou mít možnost si vstupenky objednat přes tyto organizace. Sledujte web slavista.cz.

Volný prodej
Prodej vstupenek pro ostatní zájemce začne až ve čtvrtek 26. března. Každý zájemce si může zakoupit maximálně pět vstupenek, opět s osobními údaji.

Vstup po prokázání totožnosti
Při vstupu na stadion musí údaje na vstupence odpovídat údajům v občanském průkazu, podobně jako tomu bylo v případě utkání s Baníkem.

Permanentky
Permanentky jsou přenosné, údaje na permanentce se s občanským průkazem shodovat nemusí.

Vstupenky pro příznivce Sparty
Vstupenky do sektoru hostů se budou prodávat stejným způsobem na Spartě. Slavia poskytla příznivcům Sparty reciproční kvótu vstupenek, kterou dostala na derby na Letné v počtu dva tisíce. Žádné další vstupenky pro prodej na Letné uvolněny nebudou.

Ceny vstupenek
Ceny vstupenek jsou v kategorii Z3 od 300 Kč do 550 Kč.

Prodej v den zápasu
Pokud nebudou vstupenky do této doby vyprodány, bude probíhat také předprodej v den zápasu, prodejní doba bude v takovém případě upřesněna.

Otevírací doba pokladen
Pondělí až pátek: 9 – 17 hodin
neděle  22.3. - zápas se Zlínem: pokladny na jihozápadě 10-20 hodin (10 - 13.30 vstupenky na Zlín i Spartu, od 13.30 do začátku zápasu pouze na Zlín, po zápase předprodej na derby), pokladny na severovýchodě od 13:30 do začátku zápasu (pouze vstupenky na Zlín).

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články