Malí slávisté vyhráli Pohár Tomáše Řepky | SK Slavia Praha
Více

Malí slávisté vyhráli Pohár Tomáše Řepky

PRAHA/TANVALD - V pátek 6.3. po ukončení soustředění v Rakovníku odjela naše přípravka na halový turnaj do Tanvaldu. Čekal je 3.ročník turnaje ESPRIT CUP O POHÁR TOMÁŠE ŘEPKY pro r.2009.

PRAHA/TANVALD - PRAHA/TANVALD - V pátek 6.3. po ukončení soustředění v Rakovníku odjela naše přípravka na halový turnaj do Tanvaldu. Čekal je 3.ročník turnaje ESPRIT CUP O POHÁR TOMÁŠE ŘEPKY pro r. 2009.

Náš tým se v prvním ročníku stal vítězem a v loňském roce zvítězila pořádající AC Sparta Praha, náš tým však nestartoval.


V sobotu nedali naši hráči nikomu šanci a zaslouženě si odnesli pohár i zlaté medaile a také byli jediným týmem, který prošel celým turnajem bez porážky. Na hráčích byla po celý turnaj vidět obrovská touha po vítězství a v průběhu celého dne šli od zápasu k zápasu se stále větším sebevědomím a i přes obrovskou únavu.


Vše gradovalo ve finalovém zápase s AC Sparta, kdy kluci měli větší vůli po vítězství a díky výbornému zákroku našeho brankáře v počátku utkání, který kluky podrže,l se následně dostali do dvoubrankového vedení.  Soupeř snížil minutu před koncem zápasu na konečných 2:1 v náš prospěch.

„Všem hráčům bez výjimky patří velké poděkování za předvedené výkony," radoval se po turnaji trenér Petr Bartoš.

Výsledky:

SK Slavia -Baník Most 1:1 Branka: Kolář
SK Slavia - Nitra  3:2  Branky: Novák, Svetlošák, Radimský
SK Slavia - FC Vítkovice 3:1 Branky: Novák, 2x Valenta
SK Slavia - Tescoma Zlín 2:1 Branky: Svetlošák, Valenta
čtvrtfinále: SK Slavia -FK M.Boleslav 3:0 Branky: Pek,Radimský 2x
semifinále: SK Slavia - FC Brumov 3:1 Branky: Novák, Radimský, Valenta
finále SK Slavia - AC Sparta 2:1 Branky: Kostka, Svetlošák

J. Novák

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články