Nejstarší dorost porazil muže divizního Meteoru | SK Slavia Praha
Více

Nejstarší dorost porazil muže divizního Meteoru

PRAHA - Za velmi silného větru a za stálého deště jsme se utkali s dalším divizním mužstvem mužů. Hned ve 2. minutě se prezentoval krásnou ranou Štefan a bylo to 1:0. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a před oběma brankami se téměř nic nedělo. Od 20. minuty byla naše převaha opravdu výrazná a soupeř se zmohl jen na odkopávání míčů z jejich pokutového území...
Slavia „A“ dorost – FK Meteor Praha VIII „muži“ 7:2 (3:0), 10.02.2009, přátelské utkání v Edenu
Branky:
Balcar, Kolařík, Štefan, Kubašiak, Vaněk, Mirkovič 2x
Slavia: I.poločas: Vahala – Procházka, Kolařík, Komínek, Novák – Štefan, Hanousek, Rejka, Zahálka - Balcar, Vyhnal
            II.poločas: Arkenberg – Hyčka, Staněk, Moc, Novák – Přeučil, Zdeněk, Vaněk, Mareš (65.Zahálka) –
                             Mirkovič, Kubašiak


Za velmi silného větru a za stálého deště jsme se utkali s dalším divizním mužstvem mužů. Hned ve 2. minutě se prezentoval krásnou ranou Štefan a bylo to 1:0. Poté se hra přelévala ze strany na stranu a před oběma brankami se téměř nic nedělo. Od 20. minuty byla naše převaha opravdu výrazná a soupeř se zmohl jen na odkopávání míčů z jejich pokutového území. Ve 35. minutě si naskočil na rohový kop Zahálky Kolařík a vedli jsme 2:0. Hned po rozehrání zaváhali obránci Meteoru a Balcar svůj samostatný nájezd proměnil 3:0.
Do druhého poločasu se soupeř snažil zvrátit nejen výsledek, ale i převahu v poli. Spustil velmi vysoký presink a dostával se k naší brance. Jen šancí měl soupeř poskrovnu. Bohužel ale přišly dva rohové kopy proměněné v branky a Meteor byl zpátky ve hře. Naštěstí hned po obdržené druhé brance se trefil Mirkovič po spolupráci s Vaňkem a tento gól definitivně zlomil odpor soupeře. V následujících deseti minutách se postupně trefili ještě Kubašiak (76.), Vaněk (78.) a znovu Mirkovič (82.). Tyto branky uzavřely skóre na konečných 7:2.

Hodnocení trenéra Peřiny: „Co k tomuto utkání říci? Odehráli jsme velmi zajímavou partii s velkým množstvím branek, což je pozitivní. Negativní jsou dvě obdržené branky po rohových kopech, ale ještě jsme se speciálně standardním situacím nevěnovali, přesto bychom takové branky dostávat neměli. Jsem rád, že se vrátil po zranění Přeučil a zapojil se plnohodnotně do mužstva. “

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články