Soustředění v Dubaji skončilo | SK Slavia Praha
Více

Soustředění v Dubaji skončilo

DUBAJ/PRAHA – Po více než sedmihodinovém letu se slávisté vrátili v neděli před půlnocí do Prahy, kde bude pokračovat jejich zimní příprava.
DUBAJ/PRAHA – Po více než sedmihodinovém letu se slávisté vrátili v neděli před půlnocí do Prahy, kde bude pokračovat jejich zimní příprava.

„Soustředění splnilo svůj účel, trénovali jsme ve velice kvalitních podmínkách, odehráli čtyři zápasy, celkový dojem kalí jenom některá zranění,“ uvedl trenér Karel Jarolím na ruzyňském letišti.

Do hodnocení všech přípravných utkání se nepouštěl. „Jak jsme připravení, ukáže až první soutěžní zápas, máme ještě čas některé věci doladit, odehrajeme dvě přípravná střetnutí,“ dodal.

Na začátku tohoto týdne se bude muset obejít v přípravě bez reprezentantů – Tijani Belaid odletěl z Dubaje do Tunisu k přátelskému utkání proti Holandsku, Martin Vaniak a Luboš Přibyl pocestují do Maroka s českou reprezentací, Dušan Švento zase zamíří se slovenským nároďákem na Kypr.

Slávistický kouč samozřejmě doufá, že se do tréninku co nejdříve zapojí také hráči laborující se zraněními – Marek Suchý (po zánětu achilovky, lehce trénoval s míčem), Jaroslav Černý, Vladimír Šmicer (oba mají zraněné koleno) a Zdeněk Šenkeřík (pobolívala ho třísla, ale nemělo by to být vážné), z posledního utkání odstoupil s naraženým kolenem také Josef Kaufman.

Slávisty čeká ve středu první přípravné utkání s Nitrou, které bylo přesunuto na Strahov. „Důvodem je snaha v současných klimatických podmínkách co nejvíce šetřit trávník v Edenu,“ uvedl k tomu ředitel komunikace Ondřej Zlámal.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články