Čtvrtek: trénink a vyhlídkový let | SK Slavia Praha
Více

Čtvrtek: trénink a vyhlídkový let

DUBAJ – Slávisté mají za sebou další den svého soustředění v Dubaji. Dopoledne byl na programu trénink, v jeho úvodu připravil trenér Karel Jarolím hodnocení třetího přátelského utkání, které se červenobílým výsledkově nepovedlo.
DUBAJ – Slávisté mají za sebou další den svého soustředění v Dubaji. Dopoledne byl na programu trénink, v jeho úvodu připravil trenér Karel Jarolím hodnocení třetího přátelského utkání, které se červenobílým výsledkově nepovedlo.


Poté se ti, kteří odehráli celý zápas, vydali do okolí tréninkového centra na pozápasový výklus, ostatní měli tradiční tréninkovou jednotku, po báčku si zahráli také na polovině hřiště na menší branky. Do hry se zcela naplno zapojil také trenér Karel Jarolím.


Po obědě bylo pro změnu rušno na recepci hotelu - redaktorům Sportu poskytl svůj první rozhovor obránce Honza Hošek, svůj nikoliv první rozhovor pak také Aleš Besta.


Odpoledne dostali hráči volno – pětice slávistů se vydala na vyhlídkový let nad Dubají. „Je to neuvěřitelné, jak se tady staví celé ostrovy, ze země si to člověk ani nedokáže představit,“ svěřil se jeden z nich – Jaroslav Černý.


„Měl jsem trochu strach, letadlo se při přistání na vodě trochu houpalo, ale jinak to byla nádhera, člověk nikdy neví, kdy se sem zase podívá. Určitě to stálo za to,“ dodává k tomu Vladimír Šmicer.


Letecké snímky z výletu ochotně pořídil Zdeněk Šenkeřík, za to mu také za naše čtenáře děkujeme.


V pátek mají slávisté předzápasový program – dopoledne regenerační cvičení, odpoledne předzápasový trénink. Posledním soupeřem v Dubaji bude v sobotu v Jebel Ali Shooting Clubu od 13:30 hodin našeho času reprezentace Ázerbájdžánu.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále Al Abtal domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články