Honka zajistil tři body | SK Slavia Praha
Více

Honka zajistil tři body

LETOHRAD/PRAHA – Slávistická juniorka díky brance Honky z 27. minuty vyhrála na hřišti Letohradu 1:0. Domácí zahrozili už ve druhé minutě, kdy Řehákovu střelu z malého vápna vytáhl na rohový kop gólman Diviš.
LETOHRAD/PRAHA – Slávistická juniorka díky brance Honky z 27. minuty vyhrála na hřišti Letohradu 1:0.

 

Domácí zahrozili už ve druhé minutě, kdy Řehákovu střelu z malého vápna vytáhl na rohový kop gólman Diviš. Ve 25. minutě se do šance dostali slávisté, Grajciar ale orazítkoval pouze tyč. O dvě minuty později už se červenobílí radovali, Kykala překonal Honka.

 

Deset minut po začátku druhé půle slibně vystřelil Javorek, jeho pokus z hranice vápna šel ale nad. Letohradští se tlačili do útoku, brankáře Diviše ale znovu prověřili až v 78. minutě, Stejskal ale našeho gólmana střelou z pětadvaceti metrů nepřekonal.

 

Poslední šanci na vyrovnání domácí propásli v 85. minutě, Diviš nohama zlikvidoval střelu Čady.

 

Letohrad – Slavia 0:1 (0:1)

Branka: 27. Honka

Letohrad: Kykal – Hynek (59. Lukeš), Strasmeier, Hundák, Řehák, Stejskal D., Adam, Valta, Čada, Ujec (80. Remeš), Stejskal M.

Slavia B: Diviš – Kindel, Kobler, J. Hošek, Held - Grajciar, Javorek, Šimeček, Koreš (82. Vácha) – Honka (87. P. Hošek), Litteri (63. Gulajev)

ŽK: Remeš - Diviš, Šimeček

Diváci: 540

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články