Tomáš Necid litoval neproměněných šancí | SK Slavia Praha
Více

Tomáš Necid litoval neproměněných šancí

EDEN – Útočník Tomáš Necid se v utkání proti Vaslui dostal do několika slibných šancí. Tentokrát ale neproměnil žádnou z nich. „Svou první velkou šanci jsem poslal bohužel jen do tyče.
EDEN – Útočník Tomáš Necid se v utkání proti Vaslui dostal do několika slibných šancí. Tentokrát ale neproměnil žádnou z nich.

„Svou první velkou šanci jsem poslal bohužel jen do tyče. Trefil jsem to přesně tak, jak jsem chtěl, věděl jsem, že brankář zůstane stát. Chtěl jsem ho obstřelit, ale bohužel jsem dal moc velkou ránu a šlo to vedle,“ popsal tu největší šanci ze druhého poločasu.

„Obránci byli nepříjemní, ve vápně nás bránili osobně. I přesto jsme se ale dokázali prosadit, bohužel jsme to nedokázali vyjádřit gólově,“ litoval neproměněných šancí.

„Po „poločase“ je stav 0:0, v Rumunsku budeme muset vyhrát. Prostředí tam určitě bude bouřlivé, ale s tím se musíme vypořádat,“ vyhlížel už k odvetnému utkání.

K zápasu ve Vaslui se vyjádřil také záložník Marek Jarolím: „V Rumunsku budeme hrát stejným stylem hry jako v domácím utkání. Budeme hrát naši kombinační hru, snažit se hrát aktivně a napadat soupeře ve středu pole. Taky se budeme spoléhat na brejky,“ prozradil taktiku.

„Celý zápas jsme měli pod kontrolou, ale bohužel jsme nedali branku. Šance do odvety jsou pořád otevřené, my tam pojedeme s cílem postoupit,“ pokračoval.

„Trenér nás o přestávce povzbuzoval, ať vydržíme hrát aktivně, že nám tam určitě něco spadne. Také nám říkal, ať nepanikaříme a snažíme se vstřelit aspoň jednu branku,“ prozradil přestávkovou řeč trenéra Jarolíma.

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články