Malé fotbalisty zima nezastavila (video) | SK Slavia Praha
Více

Malé fotbalisty zima nezastavila (video)

EDEN - Chladné počasí nezabránilo zdárnému průběhu náboru malých fotbalistů v Edenu. Pomohla s ním hned čtveřice našich hráčů - Marek Suchý, Tijani Belaid, Zdeněk Šenkeřík a Jakub Diviš...

EDEN - Chladné počasí nezabránilo zdárnému průběhu náboru malých fotbalistů v Edenu. Pomohla s ním hned čtveřice našich hráčů - Marek Suchý, Tijani Belaid, Zdeněk Šenkeřík a Jakub Diviš sledovali se zájmem snažení malých adeptů červenobílého dresu, ochotně se všem podepsali na své kartičky.

 

Na dnešní nábor přišlo 62 dětí, z nich byla přibližně třetina malých fotbalistů vybrána do řad Slavie. Vybíralo se mezi ročníky 2003 až 1996, tyto hráče však ještě prověří čas a u starších ročníků proběhne srovnání s fotbalisty již hrajícími v týmu Slavie.

 

„Účast přes nevlídné počasí byla velká, myslím si, že Slavia stále láká a to je jedině dobře. Trenéři vnímají nábory kladně, mohou si při nich zkvalitnit tým,“ uvedl šéftrenér sportovních tříd Miroslav Jíra.

 

„Poděkování patří všem trenérům za výbornou přípravu na dnešní nábor. Velký dík si zaslouží také hráči A – týmu spolu s Ondřejem Zlámalem, kteří přišli povzbudit, podepsat se malým hráčům na kartičky a ukázat mistrovský pohár, “ řekl Jíra na závěr.

 

„Vzpomínám na vlastní nábor, který probíhal ještě na starém Edenu, více si však vybavuji svůj první zápas v šesti letech, kdy jsme hráli proti Motorletu. Mám z tohoto zápasu doma fotky,“ řekl s nostalgií Marek Suchý.

 

„Talent se dá i v dětství rozpoznat, důležité však je, jak se hráč nadále vyvíjí s trenérem. Mě ve Slavii vedl trenér Karoch, čímž bych mu chtěl tímto poděkovat za možnost trénovat s ním,“ dodal náš stoper.

 

„Jsem rád, že v tak nevlídném počasí přišla spousta dětí, a je jen dobře, že má Slavia z čeho vybírat. S Markem jsme se dívali na střelbu nejstaršího ročníku a brankář se mi zdá velice nadějný. Našlo se pár hráčů, u kterých je vidět, že si s balonem rozumí,“ zhodnotil malé fotbalisty brankář Jakub Diviš.



Reportáž, kterou pořídila Fanklub Slavia TV si můžete stáhnout zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články