Tři body trefil Gulajev | SK Slavia Praha
Více

Tři body trefil Gulajev

PRAHA/STRAHOV – Slávistická juniorka po minulé domácí remíze s Vlašimí naplno bodovala, Karlovy Vary porazila 1:0. Hned první vážnější šance skončila brankou, v 9. minutě Velkoborský neuhlídal Koreše, jehož přesný centr usměrnil hlavou do branky Gulajev.

PRAHA/STRAHOV – Slávistická juniorka po minulé domácí remíze s Vlašimí naplno bodovala, Karlovy Vary porazila 1:0.

 

Hned první vážnější šance skončila brankou, v 9. minutě Velkoborský neuhlídal Koreše, jehož přesný centr usměrnil hlavou do branky Gulajev. K další šanci se červenobílí propracovali ve 30. minutě, přímý kop Koreše ale Četverík vyboxoval.

 

Hosté zahrozili ve 40. minutě, prudkou Tichotovu střelu vyrazil Diviš na roh. Tichota byl i u druhé velké šance hostů, jeho přímý kop po hodině hry skončil s přispěním gólmana Diviše na tyči, Tafat nasměroval dorážku jen do boční sítě.

 

V 74. minutě se pokoušel slávistické vedení zvýšit Grajciar, ani nadvakrát ale karlovarského brankáře nepřekonal.

 

„Věděli jsme, že Karlovy Vary hodně spoléhají na standardní situace, které kope Tichota. Mají na to vysoké hráče, ale byli jsme na to připraveni,“ řekl k soupeři trenér Miroslav Janů.

 

„Do utkání jsme vstoupili slušně, po naší vstřelené brance jsme mohli zvýšit na dva nula, ale Javorek šanci neproměnil. V první půli zahrozili také Vary,“ hodnotil první poločas.

 

„Ve druhé půli hrál náš soupeř podobně jako Vlašim, hodně padali, takže měli dostatek standardek, podržel nás brankář Diviš. Dá se říci, že jsme se protrpěli do vítězství. Nebyli jsme aktivní, nedostali jsme se do hry, ale i tak jsme měli dvě šance,“ nebyl kouč spokojen s výkonem mužstva v druhém dějství.

 

Slavia – Karlovy Vary 1:0 (1:0)

Branka: 9. Gulajev

Slavia: Diviš - Kindel, Hošek, Starý, Jablonský – Grajciar, Javorek, Cissé, Koreš (90. Šimeček) – Gulajev (90. Petr Hošek), Honka.

Karlovy Vary: Četverík - Tichota, Kubice, Hrubý, Janáček (77. Řezáč), Velkoborský, Vondráček, Mičkal (71. Mašek), Kotáb (46. Geňo), Tafat, Chod.

Žluté karty: Gulajev, Javorek – Velkoborský

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články