Šmicer korunoval vítěze (přidáno video) | SK Slavia Praha
Více

Šmicer korunoval vítěze (přidáno video)

PRAHA/HANSPAULKA – Dostat medaili od vítěze Ligy mistrů – této cti se dostalo vítězům sportovních her pro děti z dětských domovů, které uspořádal nadační fond Plaváček v areálu Hanspaulka.
PRAHA/HANSPAULKA – Dostat medaili od vítěze Ligy mistrů – této cti se dostalo vítězům sportovních her pro děti z dětských domovů, které uspořádal nadační fond Plaváček v areálu Hanspaulka. Vladimír Šmicer předal medaile a diplomy společně s manžely Jakubiskovými, kteří jsou patrony fondu. Po předávání cen došlo na i na tradiční autogramiádu.

Na rozdíl od loňského roku mohl Vladimír Šmicer přivézt ukázat i mistrovský pohár. „Do toho se lije vodka?“ vyzvídali malí sportovci. „Ne, do toho lije šampaňské. Myslím tím samozřejmě to dětské, to určitě znáte,“ odpovídal ochotně slávistický záložník.

„Ty máš medailí, to už jsi pomalu jako Phelps,“ gratuloval jednomu z vítězů, který uspěl hned v několika sportech.

Nutno přiznat, že ne všichni účastníci našeho fotbalistu poznali. „Vy jste kdo?“ ptal se malý asi šestiletý klučina. „Já hraju fotbal, odkud jsi ty?“ zareagoval Šmicer.

Fotbalový turnaj, jehož vítězové si kromě dalších darů odnesli i mistrovské dévédéčko Mistři v Edenu, vyhrál tým dětského domova z Dlažkovic, před Zábřehem a Budišovem. Soutěžilo se ve stolním tenisu, přehazované, atletice a dalších disciplínách.

K pohodovému průběhu celého turnaje přispěli také dva rozhodčí – dorostenečtí fotbalisté ze Slavie, kteří každoročně pomáhají zápasy řídit.

Vladimír Šmicer slíbil, že přijede sportovce z dětských domovů podpořit i příští rok. „Uděláme všechno pro to, abych zase přivezl mistrovský pohár,“ slíbil malým sportovcům.

Zakladateli Nadačního fondu Plaváček jsou manželé Juraj a Deána Jakubiskovi. Cílem tohoto projektu je podpora a osobní rozvoj talentovaných dětí z dětských domovů a ze sociálně slabých skupin. Plaváček dlouhodobě spolupracuje s SK Slavia Praha.

Reportáž, kterou připravila Fanklub Slavia TV, si můžete stáhnout zde

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články