S fanklubem do Zlína a do Votic | SK Slavia Praha
Více

S fanklubem do Zlína a do Votic

Pojeďte podpořit Slavii do Zlína a do Votic pojedete za polovic!

Fanklub Slavie pořádá autobusový výjezd do Zlína (pondělí 22.9. 19:30) a na Pohár ČMFS do Votic (čtvrtek 25.9. 16:30). Zároveň je vyhlášena akce - Do Votic za polovic! Kdo pojede s Fanklubem do Zlína, tak cestu do Votic bude mít o 50% levnější!

Výjezd do Zlína, pondělí 22. září
Cena se vstupenkou: 250 Kč pro členy Fanklubu a FO, 400 Kč pro nečleny. Vstupenka je pro všechny účastníky zajištěna. Fanklub nerezervuje vstupenky pro ostatní fanoušky! Potřebný počet lidí k vypravení je cca 40, v případě menšího počtu účastníků by mohla být cena navýšena.
Sraz: stadion Eden, vstup č. 1, čas: 13:30. Odjezd nejpozději ve 14:00 (déle se nebude čekat). Předpokládaný návrat 2:00.

Výjezd do Votic, čtvrtek 25. září
Cena se vstupenkou: 100 Kč pro členy Fanklubu a FO, 140 Kč pro nečleny. Vstupenka je pro všechny účastníky zajištěna. Fanklub nerezervuje vstupenky pro ostatní fanoušky! Potřebný počet lidí k vypravení je cca 35-40.
Sraz: stadion Eden, vstup č. 1, čas: 14:45. Odjezd nejpozději v 15:00. Předpokládaný návrat 20:00.

Přihlášky posílejte na email fanklub@slavistickenoviny.cz nebo volejte pana Šubrta na číslo 602 660 488. V přihlášce uveďte jméno, zda jste či nejste členem Fanklubu, mobilní číslo a datum narození. V případě náhlé neúčasti se prosím předem omluvte, jinak dostanete "žlutou kartu".

Při odbavení všichni účastníci předloží doklad totožnosti, členství ve Fanklubu bude ověřeno dopředu, nebude tedy výslovně nutná kartička. Během výjezdu je v platnosti přepravní řád, který účastníci v autobuse podepíšou.

Pro nové členství do Fanklubu se musíte zaregistrovat a zaplatit příspěvek ve výši 300,- Kč! První kartičky by mohly být distribuovány v průběhu příštího týdne. Prioritně se budou vydávat osobně na VIP recepci každý pracovní den a v den zápasu na pokladnách (zřejmě u vchodu č.4). Na vyžádání budou zaslány poštou. Podrobnosti zveřejníme v momentě, kdy první várka kartiček bude hotova.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články