Zájezd do Vaslui | SK Slavia Praha
Více

Zájezd do Vaslui

FO pořádá autobusový poznávací zájezd
EDEN - FO SK Slavia Praha-odbor přátel pořádá tradiční autobusový zájezd s turistickým programem na utkání 1.kola Poháru UEFA.

Zápas FC Vaslui (Rumunsko) – SK Slavia Praha se hraje ve čtvrtek 2. října ve Vaslui, součástí programu je i poznávání turistických zajímavostí v Rumunsku a Maďarsku s profesionálním průvodcem.

Jde o pětidenní zájezd do Rumunska a Maďarska s ubytováním se snídaní na 1 noc v Súceavě (Rumunsko) a na 1 noc v v Miskolci (Maďarsko) s turistickým programem ve dnech od 30.9. do 4.10.2008.

Odjezd: 30.9. 2008 v 17 hodin
od fotbalového stadionu Slavie v Edenu (u předprodeje vstupenek), ulice Vladivostocká, Praha 10.

Program:

30.9. až 1.10. - nonstop přejezd po trase Praha-Brno-Bratislava-Budapešť-Satu Mare-Birsána(Rumunsko)

1.10. – Birsána – prohlídka historického ženského kláštera s vyřezávanými dřevěnými stavbami, Voroněc- prohlídka historického malovaného kláštera a sixtinské kaple, Súceava- prohlídka města a ubytování v 3*hotelu

2.10. - po snídani přejezd Súceava-Iasi-Vaslui –prohlídka města, volno, večer utkání Vaslui-Slavia, po utkání přejezd do Maďarska

3.10. – přejezd po trase Vaslui-Bacau-Brašov-Targu Mures-Turda-Cluj(prohlídka)-Bors(hranice)-Debrecen(prohlídka)-Miskolc(prohlídka)-Lillafüred-projížďka národním parkem Bükki, ubytování v 3* hotelu v Miskolci, prohlídka města, posezení a večeře v typické maďarské čárdě

4.10.- po snídani návštěva místních termálních lázní v Egeru a odpoledne nonstop přejezd po trase Eger-Hatvan-Budapešť-Bratislava-Brno-Praha (příjezd do Prahy cca ve 22 hodin)

Doprava: autobusem s WC, videem, klimatizací a občerstvením Ubytování se snídaní: 2 noci v 3* hotelu v Súceavě a v Miskolci Turistický program: zaměřen na historické a turistické zajímavosti severního Rumunska a lázeňské oblasti v okolí maďarského Egeru s návštěvou termálních lázní

Cena: 5.690,-Kč pro členy FO a fanklubu Slavie + úhrada vstupenky na utkání, 5.990,-Kč pro ostatní + úhrada vstupenky.

V ceně zájezdu je doprava autobusem, ubytování na 2 noci se snídaní, pojištění na léčebné výlohy v zahraničí, profesionální průvodce zájezdu, informační materiály pro účastníky zájezdu.

Ceny vstupenek nejsou zatím známy, bude upřesněno později.

Poznámka: Pořadatel zájezdu si vyhrazuje právo zrušení zájezdu při nenaplnění minimálního kalkulovaného počtu účastníků (35 osob) nutného k úhradě minimálních nákladů. V případě naplnění kapacity autobusu dárek pro účastníky od OP FO SK Slavia Praha.

Uzávěrka přihlášek a úhrada zájezdu do 23.9.2008! ( Je třeba dodržet z důvodu možnosti zajištění dopravy,ubytování a vstupenek.)

Informace a přihlášky získáte od 8 do 16 hodin na sekretariátu FO SK Slavia Praha-odbor přátel, budova plaveckého stadionu v Edenu (chodba za vrátnicí haly Slavie),Vladivostocká 1460/2, 100 05 Praha 10 - Vršovice; telefon: 267311844, 777888233, 606552883, e-mail: fo-sk-slavia@volny.cz.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články