Slávisté obléknou reprezentační dresy | SK Slavia Praha
Více

Slávisté obléknou reprezentační dresy

PRAHA – Slávisty čekají reprezentační povinnosti, v kvalifikaci o světový šampionát budou bojovat Dušan Švento ve slovenském dresu a Tijani Belaid v tuniském.
PRAHA – Slávisty čekají reprezentační povinnosti, v kvalifikaci o světový šampionát budou bojovat Dušan Švento ve slovenském dresu a Tijani Belaid v tuniském.

Slováci změří síly se Severním Irskem v Bratislavě a pocestují do Slovinska, zatímco střelec dvou branek z Ostravy bude chtít uspět ve veledůležitém souboji v Burkina Faso. Tijani navíc v ten den oslaví své dvacáté první narozeniny.

Jedenadvacítku čekají souboje v Turecku a doma s Ukrajinou – Marek Suchý, Theo Gebre Selassie, Jakub Diviš, Tomáš Jablonský a Petr Janda potřebují k vítězství ve skupině buď vyhrát v Turecku, nebo remizovat a porazit doma Ukrajinu. Právě středeční duel vysílá televize Galaxie Sport.


Přehled reprezentačních zápasů, ve kterých se mohou slávisté představit:


Slovensko – Dušan Švento

sobota 6. září

Slovensko – Severní Irsko, Bratislava, Tehelné pole, 17:30


Tunisko – Tijani Belaid

sobota 6. září

Burkina Faso – Tunisko


Česká republika U21 – Suchý, Diviš, Janda, Jablonský, Gebre Selassie

sobota 6. září

U21 Turecko – U21 Česká republika


středa 9. září

U21 Česká republika – U21 Ukrajina, Uherské Hradiště, 19 hodin, vysílá Galaxie Sport

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články