Peter Grajciar slávistou | SK Slavia Praha
Více

Peter Grajciar slávistou

EDEN – Slavia získala ve středu další posilu. Slovenský záložník Peter Grajciar se Slavii upsal na tři roky. „Byla to obtížná jednání, ale těší nás, že byla dotažena do úspěšného konce.
EDEN – Slavia získala ve středu další posilu. Slovenský záložník Peter Grajciar se Slavii upsal na tři roky.

„Byla to obtížná jednání, ale těší nás, že byla dotažena do úspěšného konce. Věříme, že se nám podaří vyřešit všechny formality a budeme Petera moci dopsat na soupisku pro Ligu mistrů,“ uvedl generální ředitel Slavie Petr Doležal.

„Jsem rád, že se vše dotáhlo do úspěšného konce. Je pro mne ctí být v kabině s takovými hvězdami jako jsou v kádru Slavie. Bylo mým snem hrát v evropském velkoklubu a to se mi splnilo,“ uvedl Grajciar pro slavia.cz.

Kluby se dohodly, že finanční okolnosti přestupu nezveřejní.

Peter Grajciar se dobře zná s mnoha fotbalisty ve slávistické kabině. „Proti Dušanovi Šventovi jsem si zahrál ještě v dorostu za Zvolen, byl ještě v Ružomberoku,“ zavzpomínal.

Grajciar se již zapojil do přípravy týmu, ale do večerního utkání proti Příbrami ještě nezasáhne. „Tak pěkný stadion u nás na Slovensku zatím nemáme. Těším se i na slávistické fanoušky, slyšel jsem, že patří v Čechách k nejlepším. Doufám, že si svými výkony získám jejich přízeň,“ přeje si.

Peter Grajciar
nar. 17. 9. 1983 ve Zvolenu
fotbalová kariéra:
1989 – 2003 MFK Zvolen
2003 – 2008 Nitra
2008 Slavia

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články