Nejvyšší čas pro výměnu voucherů! | SK Slavia Praha
Více

Nejvyšší čas pro výměnu voucherů!

EDEN – Nenechávejte výměnu voucherů na poslední chvíli! Pokud se chcete vyhnout před zápasem s Příbramí zbytečným frontám, zajděte si do Edenu pro permanentky v pondělí nebo v úterý.
EDEN – Nenechávejte výměnu voucherů na poslední chvíli! Pokud se chcete vyhnout před zápasem s Příbramí zbytečným frontám, zajděte si do Edenu pro permanentky v pondělí nebo v úterý.

Ve středu 6. srpna je režim výměny voucherů upraven. Od 12 hodin si budou moci fanoušci zakoupit nebo vyměnit permanentky pouze u jednoho okénka. Ostatní pokladny budou zajišťovat výhradně prodej vstupenek na zápas.

Více než tisíc lidí si doposud své vouchery nevyměnilo. Pro permanentky si mohli fanoušci zajít do Edenu i o tomto víkendu, kdy měly pokladny mimořádně otevřeno v sobotu i v neděli od 10 do 16 hodin.

V pondělí 4. srpna a v úterý 5. srpna jsou pokladny v Edenu otevřeny od 9 do 18 hodin. Ve středu potom od 9 hodin až do začátku zápasu s Příbramí. Ve středu budou otevřeny také poklady na jihozápadě u vchodu č.4 - tam ale bude probíhat pouze prodej vstupenek na zápas s Příbramí, nikoliv výměna voucherů.

V ostatních dnech probíhá výměna voucherů a prodej permanentek podle standardního režimu ve všech pokladnách.

Vstupenky na první ligový domácí zápas nové sezoy se začaly prodávat ve čtvrtek 31. července. Fanoušci si je mohou zakoupit také na internetu na stránkách http://vstupenky.stadioneden.cz/. Svoji vstupenku si mohou po zaplacení kartou také vytisknout.

Utkání Slavia – Příbram začíná v 18 hodin. Stadion v Edenu se zavádí do plného provozu, přátelské utkání s Íránem doprovázely nepříjemné fronty. Pokud prosím můžete, využijte možnosti vytisknout si vstupenku doma, nebo si ji pořídit v předprodeji. Můžete-li, přijďte do ochozů co nejdříve, stadion bude otevřen dvě hodiny předem. Po zakoupení vstupenky u pokladen můžete pro vstup na stadion využít i další vchody, nikoliv jen ten nejbližší. Všechny problémy se Slavia ve spolupráci se stadionem snaží řešit, prosíme diváky o pochopení a také o pomoc!

Výměna voucherů za permanentky bude probíhat do 31. října 2008.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články