Příprava: Se Synotem smírně | SK Slavia Praha
Více

Příprava: Se Synotem smírně

Slavia se dnes v Blšanech utkala ve svém třetím přípravném zápase s prvoligovým Synotem Staré Město. Naši hráči se po výsledku 2:2 rozešli se soupeřem smírně. V zápase se představilo celkem osmnáct fotbalistů v červenobílých dresech. "Vyzkoušeli jsme si, jak na tom hráči jsou, jak se vyrovnávají s únavou a do jaké míry jsou schopni ji překonat. To je v téhle fázi hlavní účel, taktických prvků ve hře zatím moc nebylo," uvedl kouč Miroslav Beránek.
Další dva duely nás čekají v sobotu, v Sušici a Jílovém u Prahy.

Slavia – Synot 2:2 (1:1)
Branky: 2. T. Došek, 86. Kučera – 11. Kostka, 54. Malár
Sestava Slavie, 1. poločas:
Černý – L. Došek, Šilhavý, Petrouš, Hrdlička – Piták, Dostálek, Gedeon, Skácel – Vachoušek, T. Došek
Sestava Slavie, 2. poločas:
Černý – L. Došek (60. Šuškavčevič), Müller, Petrouš, Hrdlička – Dostálek (75. Lička), Gedeon (60. Stibůrek), Herda, Skácel (60. Kučera) – T. Došek (78. Sedláček), Piták

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články