Mladší přípravka slaví mistrovský titul | SK Slavia Praha
Více

Mladší přípravka slaví mistrovský titul

PRAHA – Z mistrovského titulu se radují i malí sávisté ročníku 1999. Na mistrovství ČR mladších připravek v Holešově neměli konkurenci. Mistrovským titulem tak malí slávisté zakončili vynikající sezonu 2007/2008, ve které vyhráli vše, co se vyhrát dalo.
PRAHA – Z mistrovského titulu se radují i malí sávisté ročníku 1999. Na mistrovství ČR mladších připravek v Holešově neměli konkurenci. Mistrovským titulem tak malí slávisté zakončili vynikající sezonu 2007/2008, ve které vyhráli vše, co se vyhrát dalo.

„V Holešově jsme odehráli perfektní turnaj. Ve všech zápasech jsme dominovali a naprosto zaslouženě jsme vyhráli. Z dosaženého úspěchu mají obrovskou radost nejen hráči, ale také jejich rodiče a samozřejmě celý realizační tým,“ řekl po zápase trenér Vasil Boev.

Turnaje se zúčastnilo šestnáct nejlepších týmu z celého Česka. Mužstva byla rozdělena do čtyř skupin po čtyřech. Do finálové skupiny postupoval pouze vítěz.

Základní skupinu Slavia vyhrála, měla sedm bodů a skóre 9:1.

Základní skupina:

SK Slavia Praha - Teplice 1:1
Branka: Stříbrský
SK Slavia Praha - Brumov 5:0
Branky: 2 Bielesz, Douděra, Sodoma, Havránek
SK Slavia Praha – Vítkovice 3:0
Branky: 2 Beňo, Bielesz

Ve finálové skupině Slavia postupně narazila na Sigmu Olomouc, Dynamo České Budějovice a Brno. Finálovou skupinu Slavia vyhrála, měla sedm bodů a skóre 5:0.

Finálová skupina:

SK Slavia Praha - Olomouc 1:0
Branka: Bielesz
SK Slavia Praha - Dynamo České Budělovice 4:0
Branky: Bílek, Stříbrský, Sodoma, Plucha
SK Slavia Praha - Brno 0:0

Jako nejlepší hráč turnaje byl vyhlášen hráč Slavie Marek Stříbrský.

Sestava: Adam Smrčka - Tomáš Plucha, Ondřej Straka, Marek Stříbrský, Marco Lauricella, Ondřej Sodoma, Michal Douděra, Jan Havránek, David Bílek, Lukáš Bielesz, Ondřej Fotr, David Beňo, Jan Kotěra (malý Drogba), Vojtěch Mareš

Realizační tým: trenér Vasil Boev, asistent trenéra Jakub Tomek, vedoucí mužstva Dita Bílková, asistent vedoucího mužstva Ladislav Kotěra

Aktuálně

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

Další články