Fotogalerie z otevírání fanshopu | SK Slavia Praha
Více

Fotogalerie z otevírání fanshopu

EDEN – Nový fanshop v Edenu se v úterý večer ocitl v obležení slávistických fanoušků. Slavnostního otevření se zúčastnily na tři stovky slávistů...

EDEN – Nový fanshop v Edenu se v úterý večer ocitl v obležení slávistických fanoušků. Slavnostního otevření se zúčastnily na tři stovky slávistů, všichni dostali zdarma mistrovský plakát, na který se jim podepsal téměř celý tým.

Slavnostní pásku přestřihli generální ředitel Slavie Petr Doležal a majitel společnosti sinne Daniel Markvart, kteří také všechny fanoušky v úvodním neformálním projevu přivítali.

Mnozí fanoušci využili možnosti a kromě prvního nákupu ve zbrusu novém fanshopu si pořídili také slavnostní fotografii s mistrovským pohárem.

Tomáš Pilát a František Zlámal pak pokřtili knížku o Alexu Bokšayovi: Gentleman fotbalových trávníků a školních tříd. Boby Zlámal na legendárního brankáře zavzpomínal.

Slávisté se do Edenu vydají znovu ve středu, od sedmnácti hodin je čeká první přípravné utkání proti Nitře. Během tohoto utkání můžete nakupovat ve fanshopu přímo z okénka vedoucího do ochozu stadionu.

Otevírací doba fanshopu Eden:
Po - St  10-18
Čt 10 - 21
Pá  10 - 18

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články