Martin Vaniak prodloužil smlouvu se Slavií | SK Slavia Praha
Více

Martin Vaniak prodloužil smlouvu se Slavií

PRAHA – Brankář Martin Vaniak prodloužil svoji smlouvu se Slavií o další sezonu. „Byla to snadná volba, máme před sebou velkou výzvu v podobě předkola Ligy mistrů a obhajoby titulu. Bylo by krásné si podobné úspěchy zopakovat,“ uvedl Vaniak pro náš web.
PRAHA – Brankář Martin Vaniak prodloužil svoji smlouvu se Slavií o další sezonu.

„Byla to snadná volba, máme před sebou velkou výzvu v podobě předkola Ligy mistrů a obhajoby titulu. Bylo by krásné si podobné úspěchy zopakovat,“ uvedl Vaniak pro náš web.

„Jsme rádi, že jsme se s Martinem dohodli na jeho dalším působení ve Slavii, věřím, že své zkušenosti uplatní ve prospěch našemu týmu stejně úspěšně jako v předchozí mistrovské sezoně,“ uvedl generální ředitel Petr Doležal.

Martin Vaniak přišel do Slavie v červenci roku 2007 a zažil v ní velice úspěšnou sezonu. Jeho výkony výrazně pomohly červenobílým k historickému postupu do základní části Ligy mistrů a k získání mistrovského titulu.

Vaniak je společně s Vlčkem spojován se dvěma vítězstvími v kvalifikaci proti Ajaxu. V lize nastoupil zkušený gólman k dvaceti pěti zápasům, třináctkrát vychytal čisté konto. Za své výkony si vysloužil nominaci do ideální jedenáctky ligové sezony.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Po reprezentační pauze na béčko! V neděli na Xaverově proti Robstavu

28. 3. 2024
Slávistický B-tým čeká 20. kolo ČFL. V neděli 31. března vyzve na Xaverově od 10:15 FK Robstav. Vstupenky na utkání budou k dispozici na místě.

Další články